PRVIČ MAMA

FOTO: Damjanovičeva bivša kočijažu rodila otroka

Objavljeno 19. januar 2015 13.30 | Posodobljeno 19. januar 2015 13.30 | Piše: A. K.

Sabina Cvilak, nekdanja žena direktorja Slovenske filharmonije, je prvič postala mamica.

Zaradi Marka Vujinića je menda razpadel njen zakon z Damjanom Damjanovičem.

Pred slabima dvema letoma je odjeknila novica o ločitvi operne pevke Sabine Cvilak (37) in direktorja Slovenske filharmonije Damjana Damjanoviča. Po njunem razhodu so se pojavile govorice, da je Sabina Damjanoviča zapustila zaradi nove ljubezni, kočijaža Marka Vujinića, s katerim pa se lep čas nista skupaj pojavljala v javnosti.

Sabina tako ločitve kot tudi zveze s postavnim kočijažem nikoli ni komentirala v javnosti, zato je marsikoga presenetila novica, da sta z Vujinićem dobila hčerko Rene. Sabina je rodila 1. januarja v porodnišnici na Ptuju, mala Rene pa je postala prva deklica, ki je tam prijokala na svet.

Rojstvo s stilom

Rene Cvilak Vujinić se je rodila ob 22.40, Cvilakova pa je povedala, da jo je hči nekoliko presenetila, saj je prišla na svet 10 dni prezgodaj. Cvilakova je dodala, da si je Rene očitno prihod na svet izbrala s stilom, kot prva v letu 2015, in da si želi, da bi veliko spala in se ponoči prebujala čim manj ter da ji bi življenje prizaneslo s kakšnimi težkimi preizkušnjami.

Na spletni strani ptujske bolnišnice je zapisano, da si je porod tam izbrala zato, ker se ji zdi veliko intimnejša in prijaznejša kot mariborska, tam pa tudi dela njena ginekologinja.

Deli s prijatelji