SNEMANJE

FOTO: Barovec Črt v Srbijo za 17-letno Nino

Objavljeno 08. julij 2015 22.09 | Posodobljeno 08. julij 2015 22.09 | Piše: A. K.
Z Nino se poznata več let, zdaj pa se je Črt zaradi nje odpravil v Srbijo.

Se spomnite 17-letne pevke Nine Vodušek iz Poljčan,image o kateri smo poročali pred nekaj meseci? Izvedeli smo, da mlada pevka trenutno snema v Srbiji, za njo pa je odpotoval tudi 33-letni barovec Črt. Zaupal nam je, kaj počneta v mestu Valjevo, kjer bo Nina posnela novi videospot, in kakšen je njun odnos.

»Z Nino sva več let prijatelja. Večkrat me povabi na koncerte in tudi jaz sem njo povabil v Bar, kjer nam je pričarala super večer. Ker poznam njeno ekipo, so me povabili na snemanje novega videospota,« nam je zaupal Črt.

Izvedeli smo še, da se bo Ninin videospot snemal v sodelovanju z Videal medio, ki sodeluje z znanimi srbskimi zvezdniki, kot so Miligram in Sandra Afrika. Pa bo Črt v njem odigral glavno vlogo?

Pomaga pri organizaciji

»V videospotu ne bom imel opazne vloge, pomagam pa pri organizaciji celotne zadeve. Vse je treba v pravem času umestiti na pravi kraj in k sodelovanju povabiti prave ljudi. Prepričan sem, da bo to njen najboljši projekt,« je prepričan Črt, ki se ne bi branil niti sodelovanja z Rihanno ali srbsko zvezdnico Ceco. »Zanimiv pa je tudi Severinin video. Saj veste, o čem govorim,« je še povedal v smehu.

V Srbiji naj bi Črt preživel tri dni, honorarja pa menda ne bo prejel. »Tu se ne pogovarjamo o nobenem honorarju. Tudi Nina ni prejela honorarja za nastop v Baru. Zato pa so prijatelji,« še pravi Črt. 

Deli s prijatelji