OPALA

FOTO: Ana z bivšima zasenčila talente

Objavljeno 07. oktober 2015 10.16 | Posodobljeno 07. oktober 2015 12.02 | Piše: Moni Černe
V nedeljski oddaji Slovenija ima talent je največ pozornosti javnosti dobila – strokovna žirija! Lepotička Ana Klašnja se je namreč znašla v sendviču bivših ljubimcev, Lada Bizovičarja in Branka Čakarmiša.
Med Ladom, Ano in Brankom se je v nedeljo kar iskrilo, četrta žirantka Marjetka Vovk je tokrat ostala v ozadju. FOTO: Mediaspeed.net

V strokovni žiriji oddaje Slovenija ima talent sta poleg nadobudne 35-letne Ane Klašnja tudi dva žrebca – in oba sta njena bivša ljubimca! Gre seveda za 47-letnega programskega direktorja na POP TV Branka Čakarmiša in 39-letnega igralca in voditelja Lada Bizovičarja. Ostane še četrta žirantka Marjetka Vovk, rojena Jurkovnik, ki z ljubezenskim sendvičem nima nič, je pa po kritikah po prvi oddaji postala prava slovenska žirantka – spodobna in nekritična – ter vsaj po našem mnenju ostaja v senci omenjene trojice.


Obvestilo uredništva: po objavi članka sta nam Ana Klašnja in Branko Čakarmiš zatrdila, da nikoli nista bila ljubimca.
 

Lado, Ana in Branko so šov dodobra začinili z iskricami iz svojega zasebnega življenja – s koketiranjem, namigovanjem, vročimi pogledi, pomenljivimi nasmeški in preglasnim smehom. Energije med tremi akterji so se tako prepletle, da je preprostemu gledalcu na moč težko ugotoviti, kje je vrhunec – na odru ali pod njim.

Bizovičar je bil v intimni zvezi s Klašnjevo dve leti, Čakarmiš dosti manj, zvezo sta oba z direktorjem POP TV celo zanikala, kljub očividcem, ki so bili priča božanju in poljubljanju v nekem lokalčku. Trenutni fant balerine, ki ima, dovolite, da zapišemo, magičen nasmeh in še čarobnejše oči, tudi sodeluje v šovu, sicer v zaodrju, kot koreograf, to je 36-letni Miha Krušič. Kaj si misli o zapeljevanju pred kamerami, ne pove na glas. Tako ne vemo, kaj poreče na to, da so njegovemu dekletu pripisovali ljubezensko afero tudi z bratom Vida Valiča, sovoditelja Slovenija ima talent. Ana naj bi pred časom namreč ljubimkala s 33-letnim igralcem Domnom Valičem. Prav tako ni znano, kakšni so ob vsem tem občutki igralke Katarine Čas, trenutne partnerice Lada Bizovičarja, in Katje Kovačič Čakarmiš, Čakarmiševe žene, nekdanje tiskovne predstavnice na POP TV, ki se zdaj samouresničuje tudi v terapevtski jogi. Da bi bila stvar še bolj zanimiva, naj bi se Klašnjeva, tako so navajali mediji in očividci njunega motorističnega izleta ob reki Kolpi, zapletla še z nekdanjim žirantom v šovu Slovenija ima talent, 54-letnim Damjanom Damjanovičem, ki je znan tudi kot ravnatelj Slovenske filharmonije.

Razumevanje ljubezenske zgodbe še dodatno začini podatek, da je Klašnjeva, ki je že od leta 2001 stalna članica baletnega ansambla SNG Opera in balet Ljubljana, menda nekdanja partnerica in prijateljica baletnika, zaposlenega v isti ustanovi, 29-letnega Lukasa Zuschlaga. Seveda prelestna balerina zanika (skoraj) vsa razmerja. Tudi kratkotrajni odnos z bivšim nogometašem, 41-letnim Sebastjanom Cimerotičem.

Verjetno pa je res, kot se je pohvalila prijateljem že leta 2013, »trenutno najbolj vroča zvezdnica v Sloveniji«. Njen trenutek se meri v letih in vsekakor še vedno traja.

Deli s prijatelji