BAR

Eva gre iz Bara spet k svojemu dekletu

Objavljeno 16. marec 2015 10.15 | Posodobljeno 15. marec 2015 19.26 | Piše: Anita Krizmanić
Suzana Zeković je preživela vroči stol, Eva Puppis pač ne.
Stike bo ohranila z Vito. Foto: Matej Leskovšek/Planet TV

LJUBLJANA – Petindvajsetletna Eva Puppis iz Šenčurja je druga žrtev vročega stola resničnostnega šova Bar. Potem ko so 24-letni Suzani Zeković iz Murske Sobote sotekmovalci podelili največ minusov in je tako sedla na prvi vroči stol, je tekmovalec z največ plusi, 26-letni Joel Srbu iz Ljubljane, na drugega posedel Evo. Gledalci so se odločili, da Bar zapusti prav ona.

Z Evo smo se pogovarjali o Joelovi odločitvi, incidentih in izkušnji v šovu. Priznala nam je, da je pričakovala, da se bo morala pomeriti s Suzano. »Zato ker sem od Črta in Sanje dobila minus, z Joelom pa tvorita nekakšno zavezo. Vidi se, da so v igri različne taktike, saj je Suzana dobila največ minusov, pozneje pa so se vsi postavili na njeno stran in povedali, da bi raje videli, da bi notri ostala ona,« nam je zaupala Eva. Večina tekmovalcev je namreč trenutek pred dokončno odločitvijo gledalcev povedala, da bi raje videli, da bi jim družbo še naprej delala Suzana, in sicer zaradi »ekonomskih razlogov«. Temnolasa Prekmurka je bila namreč prejšnji teden ena najbolj dobičkonosnih tekmovalcev v Baru, dejstva, da moški v Bar hodijo zaradi nje in pijačo najraje naročajo pri njej, pa ne skriva.

Zgrožena zaradi Suzanine taktike

»Suzana je že na začetku povedala, da bo s svojim videzom in telesom privabljala moške v Bar, ni pa izključevala niti možnosti, da bodo na njene čare padali tudi sotekmovalci. Ali je med njo in Joelom preskočila iskrica, pa ne vem,« nam je na vprašanji, ali jo je nekdanja misica premagala na račun zunanjega videza in kaj se plete med njo in 26-letnikom, ki jo je posedel na vroči stol, odgovorila Eva. Ta ne skriva, da je zaradi Suzanine taktike zgrožena. »Mislim, da obstaja milijon drugih načinov, na katere se lahko dokažeš in ljudem pokažeš, da te imajo radi zaradi tistega, kar si. To, kar počne ona, se mi zdi najnižji način, na katerega se lahko človek dokazuje,« pravi Gorenjka. Dodaja, da ji ni žal, da je iz šova izpadla že drugi teden, saj se je pokazala v najboljši luči, na vročem stolu pa je bila v nasprotju z nekoliko živčno Suzano zbrana in umirjena. »Ohranila sem mirno kri, ker je to šov. Nisem imela slabe vesti, nikomur nisem rekla ali naredila ničesar slabega, poleg tega sem pokazala, da sem čisto v redu punca. Ponosna sem nase, ker sem pokazala, da sem zelo strpna, česar o drugih dekletih ne bi mogla reči. Suzano je precej zvijalo, a mislim, da sem si bolj kot ona želela ostati v šovu,« pravi Eva.

Kljub izpadu
 ima Miloša rada

Zadnja dva tedna sta bila zanjo precej naporna. »Vse skupaj mi je vzelo veliko energije. Drugi so bili zelo glasni, na vsak način so hoteli opozoriti nase in so se ves čas izpostavljali. Notri ni bilo nikogar, ki bi mi dajal energijo, samo jemali so mi jo,« je potožila temnolaska, ki pa ji ni žal, da se je prijavila v šov. »Veliko sem se naučila, a se nikoli več ne bi prijavila ne v ta ne v kateri koli drugi šov,« prizna. Na sotekmovalce ni jezna, stike v zunanjem svetu pa bo obdržala z redkimi, med drugimi s svetlolaso Novomeščanko Vito. Tudi z Milošem, ki je pred nekaj dnevi prostovoljno zapustil šov, bo ohranila dobre odnose. Povprašali smo jo, ali je bil incident med Milošem in Suzano na malih zaslonih prikazan tako, kot se je zgodil v resnici, in ali je Suzana Miloša provocirala, da se je nanjo spravil tako grobo. »Ne vem, ali ga je provocirala, saj se z njima nisem ukvarjala. Sem pa Milošu povedala, in tega niso pokazali, da njegovega izpada ne odobravam,« je povedala Eva. Čeprav je Miloš Suzano obkladal z najgršimi žaljivkami, na koncu pa znorel, ko je skupina fantov v lokalu od njega zahtevala, naj se Suzani opraviči, pozneje pa so mu začeli groziti, zaradi česar so skoraj zapele pesti, Eva o Milošu pravi, da je dober človek. »Njegovi cilji so jasno zastavljeni, zato ga imam rada kot človeka,« dodaja.

Mlada Gorenjka bo iz te izkušnje poskušala iztržiti največ. Ukvarja se namreč s tetoviranjem, njena stran Gja Gi Tattoo Art na facebooku pa ima kar veliko oboževalcev. »Že od mladih nog rada rišem in imam zelo mirno roko. S prijateljem sva kupila opremo, vadila drug na drugem, potetovirala sem nekaj prijateljev in kmalu bom odprla svoj studio,« je o svoji veliki ljubezni navdušeno povedala Eva, o tisti drugi pa je bila nekoliko bolj skrivnostna. »Ja, priznam, da so mi všeč dekleta. Punco imam dobrega pol leta, a je ne želim izpostavljati v javnosti,« je bila redkobesedna. 

Deli s prijatelji