PO PRIHODU DOMOV

Družina Emija ne podpira

Objavljeno 23. junij 2015 21.22 | Posodobljeno 23. junij 2015 21.24 | Piše: A. K.

Emijevi sovražniki zdaj želijo postati njegovi prijatelji.

Emi v Baru nikoli ni skrival svoje istospolne usmerjenosti.

Emi je z udeležbo v resničnostnem šovu Bar pridobil veliko oboževalcev, priznal pa nam je, da ga pri odločitvi, da bo preizkušal srečo in se boril za petdeset tisoč evrov, ni podpirala družina. »Ideja jim ni bila všeč, prav tako me ni podpiral še en dobri prijatelj. Povedal mi je, da ne bo gledal Bara, a ga je pozneje redno spremljal,« nam je zaupal Emi.

Na vprašanje, ali je družina spremenila mnenje, ko je prišel domov, je dejal: »Tega ne bom komentiral. Z bratom sva v dobrih odnosih.« Nekdanji barovec pravi, da se mu zdi smešno to, da ga podpira polovica Škofjeločanov, ki ga prej »niti videti ni mogla«. »Vedno sem bil neposreden, zdaj pa me podpira skoraj 95 odstotkov teh ljudi. Tem ljudem, ki so me prej zmerjali s prekletim ped*om, zdaj pa mi govorijo, da sem kralj, samo obrnem hrbet,« dodaja Emi.

Pravi, da se zaradi nikogar ne bo spreminjal, še manj pa se družil z ljudmi, ki so se norčevali iz njegove usmerjenosti in govorili, da si je v Baru na račun te delal reklamo. »To je moja stvar. Verjetno pred kamerami ne bi lagal, kaj sem.«

Deli s prijatelji