UJETI

DOKAZ: Tekmovalci zapustili hišo BB, ujeli so jih v Celju

Objavljeno 04. junij 2015 13.50 | Posodobljeno 04. junij 2015 16.00 | Piše: P. Pa.
Tekmovalce resničnostnega šova so ujeli, ko so zapustili hišo Big Brother. Kako to pojasnjuje Pro Plus?

Tisti, ki spremljajo resničnostni šov Big Brother v živo, so bili v ponedeljek gotovo presenečeni, ko so ugotovili, da kar nekaj ur v hiši ni bilo nekaterih stanovalcev. Bralec Matic nam je celo poslal fotografijo, na kateri se razločno vidijo Pia in še nekateri drugi stanovalci, ki so svoje obraze skrivali s pomočjo kap. Kot nam je pojasnil, je bila fotografija posneta na upravni enoti v Celju.

»To se je zgodilo v ponedeljek, ko je večina stanovalcev manjkala več kot 10 ur ... Več ne vem, lahko pa zatrdim, da so potem naslednji dan z oddajo uredili, da je bilo, kot da so vsi v hiši ves čas,« je opisal dogodek ob fotografiji. 

Pro Plus pojasnjuje, da so nekateri tekmovalci morali zapustiti hišo zato, ker jim je bilo treba urediti podaljšanje dovoljenja za bivanje v hiši. »Ena izmed posebnosti in številnih preizkušenj letošnjega Big Brotherja je tudi ta, da traja kar 105 dni. Po treh mesecih je treba stanovalcem urediti podaljšanje dovoljenja za bivanje v Srbiji, za kar je bil potreben krajši izhod posameznikov iz hiše,« so zapisali v pojasnilu. Izvedeti nam je še uspelo, da so si nekateri tekmovalci morali celo urediti potni list, zato so tudi obiskali upravno enoto v Celju.

V hiši so ostali novi trije tekmovalci in David, celotno akcijo pa so izvedli v čim krajšem možnem času. Matic pa nas je še opozoril, da je poleg Davida v hiši ostal tudi Mitja.

Ste tudi vi opazili kaj nenavadnega? Pošljite nam fotografijo in z veseljem jo bomo objavili.

Deli s prijatelji