RESNIČNOSTNI ŠOV

Dilema v BB: Je gej? Star je 30 in ni še seksal

Objavljeno 10. marec 2015 08.17 | Posodobljeno 10. marec 2015 08.19 | Piše: Mo. S.

Darja in David še vedno uspešno skrivata, da sta mama in sin, saj se delata, kot da se ne poznata.

Tina, Tomaž in Pia.

V Big Brotherju se že pletejo prve simpatije in zamere. Pia je komentirala moški del stanovalcev. Simpatičen se ji zdi Marko, ampak zaradi njega ne bi bila pripravljena zapustiti elitnega dela hiše. Pia skupaj s Tino in Tomažem še naprej uživa v elitnem delu hiše.

Tomaž Pii: Ti imaš svoj volumen ... in že v osnovi tako dolge noge

»Ti imaš neko količino. In če greš noter, se gladina vode dvigne,« je Tomaž prijazno kot Arhimed podučil Pio, ki je vprašala, zakaj je v kadi, ko stopiš ven, tako malo vode. Teorijo ji je potem pojasnil še na primeru kozarca vode in predmeta, ki ga spustimo v vodo. »Ti imaš svoj volumen,« je sklenil. V nadaljevanju sta se zapletla v precej oseben pogovor. »Ti imaš že v osnovi tako dolge noge …« ji je dejal, češ da je izredno lepa ženska, malce pa ga moti, ker se tako rada liči in ureja. Tina se je od nerazdružljive dvojice kmalu odmaknila, saj je imela dovolj njunega govoričenja. Pii ni bilo povsem jasno, zakaj je sostanovalka pokazala mrk obraz, Tomaž pa jo je tolažil, češ da ima Tina svoje mnenje, od katerega ne odstopa. Zanimivo bo videti, kako se bo odzval na dejstvo, da je bila Pia nekoč fant ...

Nesporna miss bikini: 46-letna Darja

Darja in David pa še vedno uspešno skrivata, da sta mama in sin, saj se delata, kot da se ne poznata. Medtem ko je David pojasnjeval, kako imajo urejeno doma, mu je Darja o tem navdušeno postavljala še dodatna vprašanja. »Zdajle doma verjetno vsi cepajo od smeha,« je zaupala Big Brotherju, saj da je David v teh dveh dneh naredil toliko, kot prej menda v vsem življenju ni. Ponosna je nanj: »Priden je kot sto vrabcev. Če bo doma začel delati eno desetino od tega, kar počne tukaj, potem smo zmagali,« je dejala.

Tekmovalci so imeli izbor za miss bikini, pri čemer so želeli sodelovati tudi moški. Pia je bila otožna, ker se drugi zabavajo, elitna trojica pa mora zgolj ždeti v sobi. Čeprav ve, da ima možnost, da se jim pridruži, se za to ni odločila. Prireditev miss bikini je vodil David. Žiga se je predstavil v rožnatem modrčku in oblekici, Darja pa je presenetila v kratki rdeči obleki in z izredno lepo postavo. »Koliko je ona stara? Kakšnih 47? Ampak je huda,« je o Darji povedal Tomaž, nato pa kmalu pristavil, da je Pia najlepše dekle v hiši. Tino pa je nekoliko zmotilo, kako je mogoče, da David pozna le Darjin priimek, drugih pa ne.

Zaslišali Sebastjana

Med tekmovalci v hotelu je pogovor stekel tudi o »nočnih prijateljicah«. Sebastjan B. je priznal, da je nima, in pristavil, da je v življenju še ni imel. »Ne, nisem gej,« je sklenil. V nadaljevanju se Dijana in Žiga kar nista naveličala govoriti o tem, strinjala pa sta se, da Sebastjana izdaja mimika. Sicer je zelo v redu fant, ampak potrebuje nekaj časa, da se odpre, so ugotovili skupaj z Darjo, ki pa je ne moti, tudi če bi bil 30-letni Sebastjan gej. »Pa saj sploh ni važno,« je odvrnila. Sebastjan je medtem priznal, da se je najbolj zbližal z Nino, s katero se tudi največ pogovarja. Ko so ga naravnost vprašali, ali je gej, je dejal, da ne, nato pa pojasnil, da za punce do zdaj preprosto ni imel časa.

Deli s prijatelji