KRITIKA

Denis kot slovenski Christian Grey: Premalo jo je pretepel

Objavljeno 16. februar 2015 15.32 | Posodobljeno 16. februar 2015 15.32 | Piše: A. K.
Brez zadržkov bi lahko počel stvari, ki jih je videl v prizorih filma 50 odtenkov sive.
Denis si je ogledal 50 odtenkov sive.

Tako kot številni Slovenci si je tudi zmagovalec Kmetije: Nov začetek Denis Toplak ogledal težko pričakovani film 50 odtenkov sive. »Film je bil dober, nič me ni presenetilo, saj so mi take zadeve všeč. Jo je pa na koncu premalo pretepel. To ni bilo nič, samo malo jo je po riti,« je o prizoru, ko Christian Grey s pasom pretepe Ano, v smehu povedal Denis. Mu je torej všeč, če ženska trpi? »Vse je stvar dogovora. Brez zadržkov bi to lahko počel ženski. Seveda če bi to želela,« je dodal.

Premalo seksa

Prizori seksa so mu bili všeč, a meni, da jih je bilo premalo. »Več bi lahko pokazali, če je že film tak,« je bil kritičen Denis, prav tako mu ni bilo všeč, da je bila igralka poraščena po intimnih predelih. Knjig še ni prebral, a jih bo, ker si bo ogledal tudi nadaljevanje filma.

Na vprašanje, ali ima tudi sam doma kakšen pripomoček, s katerim si popestri spolno življenje, je bil nekoliko zadržan, povedal je le, da ima kovček. Na koncu nam je še zaupal, da tudi sam razmišlja o tem, da bi si opremil sobo, v kateri bi imel igralnico kot Christian Grey. 

Deli s prijatelji