OPTIMIST

Damjan Damjanovič po Sabini Cvilak spet pred matičarja?

Objavljeno 18. julij 2013 10.50 | Posodobljeno 18. julij 2013 10.51 | Piše: A. L.
Obstaja možnost, da kdo od bivših zakoncev ostane v hiši v bližini Domžal.
Njuna skupna pot se je končala, vsaj ljubezenska ...

Po koncu šestletnega zakona, to dejanje sta Damjan Damjanovič (42) in 14 let mlajša Sabina Cvilak tudi uradno zakoličila 28. maja letos, je čas za delitev premoženja. Tu pa naj bi se zatikalo. Nekdanji žirant resničnostnega šova na eni od slovenskih komercialnih televizij je to za Story zanikal: »Vse je urejeno in ni nobene panike glede tega.«

316 tisočakov

Jabolko spora naj bi bila predvsem 316 tisočakov vredna hiša (pri tem znesku so jo postavile agencije) pri Domžalah, iz katere sta se ob izselila – Damjan v Ljubljano, Sabina pa v Maribor. Kot pravi Damjan, še vedno menda obstaja možnost, da svoje življenje v njej nadaljuje eden od njiju.

Po drugem propadlem zakonu Damjanovič ostaja optimist: nad zakonom še ni obupal in ne izključuje možnosti, da bo nekoč spet stopil pred matičarja.

Brez otrok

Pred kratkim smo pisali o tem, da Damjan zaradi zdravstvenih težav ne more imeti otrok. To je vedel, že dolgo preden je spoznal Sabino. Kljub posredovanju zdravnikov, ki so par dodobra izčrpali, napori niso obrodili sadov.

Nova muza?

V zadnjem času pa so vse glasnejše govorice, da naj bi se kresale iskrice ob Damjanovih snidenjih z Ano Klašnjo. Oba sta to že zanikala. Pred časom smo poročali, da je žirantko Damjan zapeljal. Za zdaj (uradno) samo na motorju.

Deli s prijatelji