SIMPATIJA

Denis iz Kmetije na dveh stolčkih

Objavljeno 13. maj 2015 10.00 | Posodobljeno 13. maj 2015 10.00 | Piše: Anita Krizmanić

Štajerec Toplak je všeč barovki Viti Udovič, njega pa je pritegnila Ukrajinka Olga Burlachenko, zmagovalka šova Top 4.

Vse kaže, da se je vnel za Ukrajinko Olgo.

Zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek Denis Toplak je očitno pravi magnet za ženske. Te se mu po tistem, ko je decembra lani v finalu šova v žep pospravil 50.000 evrov, menda ponujajo na vsakem koraku, prek družabnih omrežij pa mu celo pošiljajo nespodobne ponudbe. Štajerec, ki še vedno vztrajno zatrjuje, da je samski, pa proti ženskim čarom nikakor ni imun. Pred kratkim naj bi po naših podatkih med njim in izločeno barovko Vito Udovič preskočila iskrica, parček pa je na facebooku celo objavil skupno fotografijo, pod katero se je razvnela vroča debata. Marsikoga je zanimalo, kaj se med njima plete, mi pa smo izvedeli, da sta se golobčka že nekajkrat dobila, med njima pa naj bi bilo menda zelo vroče. Denisa smo povprašali, kakšen je njegov odnos z Vito, a je bil precej skrivnosten, naposled pa je le priznal, da je Vita naredila prvi korak in prek facebooka stopila v stik z njim.

Ona bi, on ne

»Najin odnos je zanimiv. Dobila sva se tudi na samem oziroma me je Vita obiskala na domu,« nam je zaupal Denis, ki je Vito srečal že prej, in sicer je s prijateljem Leonom barovce obiskal na neki zabavi v ljubljanskem Nebotičniku. »Mislim, da je bila Vita tam precej mirna. Ne bi rekel, da je igrala, samo mirna je bila. Tega zdaj ne morem reči, ker je popolnoma drugačna,« je nekoliko pomenljivo dodal Denis, ki so mu svetlolaske tudi sicer všeč, a je v trenutku, ko smo že pomislili, da je njun odnos romantične narave, brez zadržkov povedal: »Vita zagotovo ni moja sanjska ženska. Pač ni moj tip in mislim, da se mora le malce znoreti.« Denis je namigovanja na ljubezensko razmerje zanikal, prav tako ne dopušča možnosti, da bi se to med njima v prihodnje razvilo. Nekoliko drugače pa razmišlja Vita, ki nam je zaupala, da ji je Denis precej všeč. »Najin odnos je trenutno prijateljski, sva si pa simpatična. Trenutno ni med nama nič resnega, bomo pa videli, kaj se bo zgodilo. Nikoli se ne ve,« je v smehu povedala Dolenjka, ki nam je še zaupala, da so ji na Denisu še posebno všeč njegove izklesane mišice. »Po navadi so mi všeč malce višji moški, denimo košarkarji. A to niti ni tako zelo pomembno. Človek ti mora biti všeč tudi zaradi osebnosti,« pravi svetlolaska, ki možnosti glede razmerja z Denisom pušča odprte. Pri njem ji je najbolj všeč to, da je energičen, zabaven in simpatičen. A očitno iz te moke ne bo kruha.

Zagledan v Ukrajinko

Dobro obveščeni vir nam je namreč zaupal, da je Denis pravi zapeljivec in da rad leta od cveta do cveta, najbolj znanemu kmetu ta hip pa se je med pogovorom o Viti zareklo, da je spoznal še eno svetlolasko, ki mu je precej bolj všeč. Gre za 24-letno Ukrajinko Olgo Burlachenko, misico, voditeljico in zmagovalko šova Top 4 s Tjašo Kokalj. »Bil sem v Celju na snemanju ene oddaje in tam spoznal dekle, ki mi je zares všeč. Na njej so mi najbolj všeč oči. V bistvu je prava lepotica,« je bil sprva redkobeseden, pozneje pa nam je priznal, da se bosta z Olgo ta teden znova srečala. Da proti Denisovim čarom ni imuna niti ukrajinska lepotica, dokazuje dejstvo, da je na svojem profilu objavila nekaj njunih skupnih fotografij, tudi tisto, na kateri skupaj večerjata. Ali je Denis končno našel sanjsko svetlolasko, pa bo pokazal čas.

Deli s prijatelji