ISKRENO

Bosta Ana Klašnja in njen Miha kmalu zibala?

Objavljeno 26. januar 2015 16.10 | Posodobljeno 26. januar 2015 16.10 | Piše: A. K.

Prioriteta je operacija, potem pa bo lahko brez skrbi razmišljala o materinstvu.

Miha in Ana sta par več kot eno leto.

Baletna plesalka Ana Klašnja in koreograf Miha Krušič sta v razmerju 15 mesecev. Svojo zasebnost skrbno varujeta pred mediji, a med klepetom nam je Ana razkrila, da sta se spoznala v najstniških letih na nekem plesnem tekmovanju, na katero je prišla kot gledalka, Miha pa je nastopal. Takrat sta s prijateljico občudovali Miho in Lada Bizovičarja, ki je v mlajših letih plesal akrobatski rokenrol. »S kolegico sva si rekli, da sta zelo 'luštna'. Spomnim sem, da sem se najprej pogovarjala z Miho, potem pa še z Ladom. On me je potem povabil na zmenek in dve leti sva bila par. Z Miho sva se pozneje temu smejala in si rekla, da je bilo očitno usojeno, da sem bila najprej Ladovo dekle,« se spominja Ana.

Popolnoma mu zaupa

In kdaj je preskočila iskrica med njo in Miho? »Kakšen mesec po Talentih mi je napisal zahvalo, ker sem držala s plesalci. Potem pa sem mu sporočila, da greva lahko na kakšno kavo in malce opravljava. In zgodilo se je,« se začetkov njune zveze spominja Ana. Z Miho živita skupaj od lanskega aprila, ko pa smo jo povprašali, kako se ji je s tem spremenilo življenje, nam je povedala: »Predvsem sem ugotovila, kako so lahko odnosi čudoviti in kaj vse ti lahko človek da, kaj vse te zbliža z njim. Veš, da mu lahko popolnoma zaupaš, in to je nekaj prelepega. Šele zdaj dojemam, kdo so moji pravi prijatelji,« pravi Ana.

Sodelavca, a ji ničesar ni izdal

Z Miho pa nista le partnerja, bila sta tudi sodelavca, saj je skrbel za koreografijo nastopajočih v šovu Slovenija ima talent. »To je bilo tako hecno. Ves teden je pripravljal nastopajoče na polfinalne nastope in mi ni smel nič povedati. Lahko bi mi, a je ostal profesionalec. Poskušala sem ga prepričati na milijon in en način, a se ni vdal. Lahko verjamete, da mi prav ničesar ni povedal?« je v smehu povedala Ana, ki se je na vprašanje, ali se kmalu vidi v vlogi mamice, le nasmehnila.

Najprej operacija

»Seveda se v nekaj prihodnjih letih vidim kot mamica. Moja sodelavka je denimo zanosila pri 37 letih, zdaj jih ima 38, vrnila se je nazaj in zaradi moje poškodbe prevzela mojo vlogo. V dveh mesecih se je morala spraviti k sebi. Super je odplesala in je v vrhunski formi. Če je uspelo njej, verjamem, da bo tudi meni, še posebej zato, ker sem mlajša,« pravi Ana, ki družine zaradi poškodbe trenutno ne načrtuje. »Operacija je prioriteta. Nekoč bodo na vrsto prišli tudi otroci, potem pa leto in pol ne bom plesala, toda verjamem, da bo se vse uredilo,« pravi.

Deli s prijatelji