ZDRAHE NA RTVS

Biziljeva: Spoštujem Mišo Molk

Objavljeno 04. september 2015 12.01 | Posodobljeno 03. september 2015 19.45 | Piše: Ma. F.

Direktorica TV Slovenija Ljerka Bizilj se z Mišo Molk dogovarja o vodenju pogovorne oddaje.

Miša Molk.

Peripetije na nacionalni televiziji so v zadnjem času precej vroča tema. Že konec junija smo pisali image, da se direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj z Mišo Molk dogovarja za vodenje pogovorne oddaje. Biziljeva je imela z Molkovo nekaj neuspešnih pogovorov, kljub temu pa je izrazila upanje, da bi voditeljica sprejela katerega od izzivov, saj da, kot je dejala takrat, zna in tudi mora delati.

Na bolniški

Poletna vročina in številne spremembe na nacionalki pa so povzročile tudi nekaj razgrete krvi na facebooku, kjer je Molkova, ki si je menda pred kratkim v službi zlomila nogo, jasno izrazila svoje mnenje imageo Zvezdani Mlakar in Manci Košir. Ker pa spremembe niso razburile samo omenjenih akterk, ampak tudi številne honorarne sodelavce in javnost, je vodstvo RTV Slovenija za četrtek sklicalo novinarsko konferenco image, na kateri sta situacijo na nacionalki poleg Biziljeve pojasnjevala tudi generalni direktor Marko Filli in odgovorna urednica informativnega programa Jadranka Rebernik. Biziljeva se je med drugim dotaknila tudi situacije z Mišo Molk. »Spoštujem jo. Zdaj ima nekaj težav, kot sem bila obveščena.« Filli je ob tem dodal, da je na bolniški.

»Nihče ne more prihajati v službo in samo prejemati plačo. Imamo eno sodelavko, s katero se že šest mesecev pogovarjamo, kaj bi delala,« je 'skrivnostno in brez navedbe imena še dejala Biziljeva. Dodala je še, da je nazadnje slišala, da si je ta oseba v službi, in sicer v času, ko naj bi bila službeno odsotna, zlomila nogo. Poznavalci razmer na nacionalki so si ob tem edini, da naj bi Biziljeva govorila prav o Molkovi. Molkova dogajanja na tiskovni konferenci ni komentirala.

Deli s prijatelji