BAROVEC

Bivša o Reneju: Sam sebi je všeč

Objavljeno 25. marec 2015 08.21 | Posodobljeno 25. marec 2015 08.22 | Piše: Anita Krizmanić
V Baru sta se zavohala in še kaj več seksapilna Suzana Zeković in mišičasti Rene Šantić, o katerem se je za Bulvar razgovorilo njegovo bivše, mogoče pa celo še bodoče dekle Laura.

Barovka in nekdanja misica Suzana Zeković je uresničila svoje napovedi. Že pred vstopom v šov je namreč dejala, da bo poskušala s svojimi telesnimi atributi pritegniti pozornost gostov v lokalu, podobno pa se je takoj lotila tudi sotekmovalcev. Potem ko sta si na začetku šova z Joelom pogosto izmenjevala nežnosti in si delila tudi posteljo, so iskrice preskočile med njo in mišičnjakom Renejem Šantićem. Nekaj časa sta se zbadala, objemala in si puščala ljubezenska sporočilca, kmalu pa so obema popustile zavore in sta se nekega večera, ko je večina njunih sotekmovalcev že trdno spala, skrivaj dobila in se strastno poljubljala. A to ne bi bilo nič nenavadnega, če Rene v nekem pogovoru sotekmovalki Tanji ne bi omenil, da ga zunaj čaka dekle. Zaradi tega je bil na facebooku tarča številnih kritik, a je pozneje spremenil zgodbo in nedolžno dejal, da dekleta nima, zatorej tudi ne more biti prešuštnik, za kar so ga oboževalci označili. »Družba, dolžan sem vam pojasnilo. Ne varam punce, ker je nimam. Preden sem šel v Bar, sem se dobival s punco, vendar nisva bila skupaj ravno zaradi Bara. Ko pridem ven, pa bomo videli … Upam na najboljše. Če bi imel punco, je nikoli ne bi varal. Nikoli!« je razložil Rene, a njegova razlaga nekaterih ni zadovoljila.

Rene in Suzana sta se pozneje pred kamerami poskušala izvleči iz zagate. »Pa kaj potem, če sva si dala ljubčka?« je povedala, on pa je dejal, da z njo v šovu nikoli ne bi seksal, saj bi to zanj pomenilo konec. »Dokler ne seksaš v šovu, to ni nič takšnega,« je sotekmovalcem, ki so za njegovo mečkanje s Suzano izvedeli prek spleta, razložil Rene. »Saj vemo, kako je, če se daš dol pred kamerami. Takrat lahko odpišeš vse skupaj,« je modroval Rene, ki pa je očitno pozabil na svoje besede, da se je pred vstopom v Bar začel znova dobivati z nekdanjim dekletom. Ob tem je dodal, da upa, da se bo med njima spet začelo kaj dogajati.

Ne samokritičen, temveč samovšečen

Skrivnostna temnolaska, za katero Rene še vedno misli, da čaka nanj, a očitno pozablja, da kamere beležijo njegove poljube, ki jih lahko vidi tudi njegova bivša, je spregovorila za Novice. Laura L. nam je priznala, da sta bila z Renejem v zvezi tri leta. »Sem bivša Renejeva punca. Bara sicer ne spremljam, pogledala sem pa dve oddaji, ampak tako ali drugače izvem, kaj se dogaja. O Reneju lahko povem, da je že od nekdaj iskal pozornost in potrditev predvsem nasprotnega spola, in je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bo prijavil v kakšen resničnostni šov. Slišala sem, da velikokrat omenja, da je zelo samokritičen, vendar menim, da to ni res, prej samovšečen. Vseeno moram priznati, da so me njegova dejanja v šovu kar malo šokirala, saj tega od njega nisem pričakovala. Več kot očitno si zelo želi medijske prepoznavnosti in bi za njo naredil kar koli. Žalostno je, da je vse, kar lahko nekateri pokažejo, le zunanji videz. Glede na to, da ga dobro poznam, lahko povem še, da se je v resničnostnem šovu zelo spremenil.«

Ko smo jo povprašali, kaj meni o njegovih poljubih s Suzano, nam je odgovorila, da je bila temnolasa Prekmurka »najlažja tarča, saj je v Baru izbira zelo omejena«, poleg tega pa je to ne čudi, »saj se Suzana meče po vsakem«. Na vprašanje, ali ima Rene pri njej še kaj možnosti oziroma ali res čaka nanj, nismo dobili odgovora, bo pa čas zagotovo pokazal, ali si je pri bivši zapravil vse možnosti. Sicer njuni oboževalci ne izključujejo možnosti, da bo tretja sezona Bara kmalu dobila nov parček. Pred Renejem in Suzano je namreč še kar nekaj tednov, ki jih bosta preživela v isti postelji.

Deli s prijatelji