PO ROJSTVU DRUGEGA SINA

Bivša ne dovoli, da bi Aleksander videl bratca?

Objavljeno 24. januar 2015 13.39 | Posodobljeno 23. januar 2015 17.29 | Piše: A. K.
Glasbeniku se je decembra rodil drugi sin, ki sta ga s partnerico poimenovala Nikolaj.

Vlado Pilja in njegova izbranka Katarina sta decembra povila sina, ki sta mu nadela zanimivo ime. Mali Nikolaj je na svet prijokal nekaj dni pozneje, kot sta pričakovala, a ju je razveselil tako, kot pač vsak otrok lahko razveseli svoje starše.

Pokesal se je

Glasbenik, ki smo ga lahko gledali v šovu Znan obraz ima svoj glas, se je že navadil previjanja in pestrih noči. »Res je, da Nikolaj ni moj prvi sin, vendar pri Aleksandru nisem bil toliko prisoten, da bi lahko šel skozi vse te njegove faze odraščanja,« je priznal Pilja, ki se je pred meseci v medijih pojavljal predvsem zaradi nekdanje partnerice, ki naj bi jo bil zapustil med nosečnostjo. Simona G. je  Piljo obtožila, da je oče le na papirju in da ne plačuje preživnine za Aleksandraimage, glasbenik pa takrat ni skrival svojega razočaranja nad bivšo in dejal, da nekatera svoja dejanja iz preteklosti močno obžalujeimage.

Nista se spoznala

Zdaj je priznal, da mu je žal tudi, ker se ni bolj vključil v Aleksandrovo vzgojo. »Vendar poskušam prek Nikolaja doživeti tisto zamujeno,« je Pilja povedal za revijo Lea. Razkril je, da Aleksander še ni spoznal svojega bratca, to pa zato, ker glasbenik z nekdanjo partnerico nima takšnega odnosa, da bi bilo to mogoče. »V starejših letih bosta to lahko zagotovo nadoknadila in navezala bratske stike.«

Sicer pa je glasbenik pohvalil svojo drago, za katero pravi, da je rojena mamica. »Katarina je vesela in navdušena nad materinsko vlogo, predvsem se nama poraja veliko različnih čustev, ki jih prej nisva poznala,« pravi Pilja.

Deli s prijatelji