BIG BROTHER

BB: Zajc ob slovesu jokal kot otrok

Objavljeno 25. april 2015 00.14 | Posodobljeno 25. april 2015 00.29 | Piše: Mo. S.

Ko pride domov, bo šel na veselico.

Hišo Big Brother je moral danes zapustiti Zajc. Ta je ob razglasitvi novice sprva le zmajeval z glavo, nato pa se je od vsakega posebej poslovil. Zdelo se je, da se mu v očeh svetlikajo tudi solze …

V studiu je priznal, da je res zajokal, s cmokom v grlu pa je dejal, da ima za seboj zelo lepo izkušnjo. Ko je v občinstvu videl brata, zaradi solz sploh ni mogel govoriti, šele po njunem objemu se je zbral in lahko nadaljeval pogovor.

Zaradi solz ni mogel govoriti

Zaveda se, da bo vse, kar je doživel, šele prišlo za njim. Najslabše mnenje ima o Tiborju, za katerega meni, da se preveč prilagaja vsem, da bi bil priljubljen, a zaradi tega je tudi dvoličen in velikokrat govori za hrbtom.

Ko pride domov, bo šel na veselico, je sklenil.

Nova peterica

Sicer pa je v hišo vstopila peterica novih tekmovalcev, ki so se jih staroselci bolj ali manj iskreno razveselili.image Pri fantih je vsaj na prvi pogled največ pozornosti požela energična A. J., pri dekletih pa Mitja, ob katerem je Ana kar zardela ... Pridružili so se jim še Natalija, Martin in 69-letni Franc, ki obljublja večji red v kuhinji.

Deli s prijatelji