OČITKI

Barovki Suzani očitajo, da se je prostituirala

Objavljeno 17. junij 2015 23.01 | Posodobljeno 18. junij 2015 00.45 | Piše: A. K.

Barovka nam je povedala, da je meja med manekenstvom in prostitucijo zelo tanka.

Suzana se bo v nedeljo pomerila s Črtom.

Čeprav je bila Suzana Zeković že pred vstopom v resničnostni šov Bar medijsko prepoznavna, saj se je v preteklosti udeležila številnih lepotnih tekmovanj, poleg tega pa je lastnica licence za miss bikini, se zadnje tedne v medijih pojavlja kot še nikoli poprej. Med drugim se je znašla tudi na udaru komentatorjev na spletu. Nekateri med njimi so šli celo tako daleč, da ji očitajo, da je v preteklosti svoje telo moškim ponujala za denar. 

»Nekatera dekleta počnejo marsikaj za slavo«

Poklicali smo Suzano, ki nam je povedala, da ne more verjeti, da so si ljudje sposobni kaj takšnega izmisliti. »Neka stranka je komentirala, da so se punce z izbora miss bikini prodajale. Lepo vas prosim, to je smešno. Zaradi tega sem bila zgrožena,« nam je povedala Suzana, ki pravi, da se sama nikoli ni prodajala, a da se takšne stvari dogajajo tudi pri nas in da je meja med manekenstvom in prostitucija zelo tanka. »S takšnimi dekleti nikoli nisem bila v stiku. Glede teh stvari ne vem veliko, so pa te zadeve zelo sporne. Mi je pa prišlo na uho, da nekatera dekleta za slavo počnejo marsikaj.«

Ali zdaj, ko je Bara konec, pričakuje, da se bodo takšni očitki na njen račun pojavljali pogosteje? »Ne. Mene ljudje poznajo od prej in vedo, kakšna sem. Zato je to še toliko smešnejše. Mislim, da sem bila vedno korektna, a ker sem mlada in uspešna, me želijo nekateri očrniti,« je še dejala Suzana. 

Deli s prijatelji