ŠOV

Barovka Tanja: Živčna sem, če nimam pobrite

Objavljeno 28. april 2015 14.01 | Posodobljeno 28. april 2015 14.02 | Piše: Mo. S.
Ko je Damjan priznal, da si brije mednožje, ga je navihana Suzana vprašala, zakaj le, če ga ne uporablja, a so ji kmalu vrnili na podoben način.

V Baru se je življenje po odhodu vročekrvne Ivice vrnilo v bolj ali manj ustaljene tirnice. V ponedeljek zvečer je bila večina barovcev v stanovanju in v kadilnici je stekel sproščen klepet o intimnih navadah.

Potem ko je Črt na Obali izvedel, da so eno od tekmovalk (predvidevamo, da La Toyo) posneli med britjem svojega mednožja, se je vnela burna razprava o tem, kdo si ga brije in kdo ne. Ko je Damjan priznal, da si ga, ga je navihana Suzana vprašala, zakaj le, če ga ne uporablja, a so ji kmalu vrnili na podoben način: »Zakaj pa si jo ti umivaš, če je nobeden ne povoha?« Tudi Tanja je povedala, da si mednožje redno brije, če si ga ne, menda postane živčna.

Ali je živčna ali ne, sicer nismo izvedeli, čeprav se je prhala. V kopalnici si je izredno previdno slekla modrček in si nadela kopalke, kamera pa njenih intimnih predelov tako ni mogla zabeležiti. Dekleta se namreč večinoma prhajo v kopalkah, čeprav to, kot je pred časom razložila že Vita, ni najbolj higienično …

Deli s prijatelji