LEPOTNI POPRAVEK

Barovka Ivona 
si bo povečala rit

Objavljeno 20. avgust 2015 20.42 | Posodobljeno 20. avgust 2015 20.42 | Piše: A. J.
Pavlovićeva se ni ustavila pri novih prsih: septembra si bo omislila še en lepotni popravek.
Z Joelom, s katerim sta v šovu vzpostavila poseben odnos, bosta konec meseca sodelovala še poslovno. Foto: Planet TV

Čeprav iz resničnostnega šova Bar ni odšla kot zmagovalka, je Ivona Pavlović slavo, ki ji jo je prineslo sodelovanje, odlično izkoristila. Ne da bi mignila s prstom, služi mastne denarce – 350 evrov na dan in 500 evrov na noč! Takšno vsoto ji, pravi, plačujejo klubi in lokali samo zato, da se pojavi na zabavi. »Za žensko se mi zdi grdo, da dela v gostinstvu. Pred Barom nisem nikoli delala v gostinstvu, zato se s tem tudi po šovu nisem želela ukvarjati. Ker pa so me želeli imeti po klubih in lokalih – na profil na facebooku, ki mi ga je prijatelj ustvaril, medtem ko sem bila v šovu, sem prejela kup prošenj za sodelovanje –, sem ponudila, da lahko pridem kot gostja. Edini pogoj je bil, da ne delam,« razlaga 20-letnica.

Prva slovenska starleta

Čeprav v lokalih ne streže, povpraševanja po njej, kot zatrjuje, ne manjka. Trenutno je polno zaposlena in vse kaže, da ji dela ne bo tako hitro zmanjkalo. »Moja služba je videti tako: pridem v diskoteko, kjer nikogar ne poznam, in se družim. V resnici pijem in žuriram z ljudmi. Boljše službe ne bi mogla imeti! Zdaj mi je padla žlica v med še s tem Grošem,« je navdušena Ljubljančanka. V Grošu, klubu v Grosupljem, ki ga odpira Joel, s katerim sta imela v šovu poseben odnos, bo imela Ivona celo svoj separe, v katerem bo nazdravljala in se družila z gosti. Zlobnim jezikom, ki namigujejo, da njen način služenja denarja sumljivo spominja na poklic prijateljice noči, pa pojasnjuje, da je to, kar počne, kariera starlete. »V Beogradu je to že dobro znano – starlete gostujejo po lokalih in so za to plačane. V Ljubljani tega še ni. Mislim, da sem prva, ki je začela s tem,« pravi.

Jeseni po novo zadnjico

V slogu kariere starlete si Ivona želi čim bolj vpadljive zunanjosti. Kot nam je ekskluzivno zaupala, se po operaciji prsi, ki jih je uspešno povečala s silikonskimi vsadki, jeseni znova odpravlja pod nož plastičnega kirurga. »Povečala si bom zadnjico! Rada bi imela večjo zadnjico, všeč so mi obline na ženskah, zato stremim k taki postavi. Suhice mi niso všeč in tudi jaz ne bom takšna,« meni Ivona. »Za lepotne operacije se odločam, če mi kaj na sebi ni všeč. In jaz sem trmast človek, zato ko si kaj vbijem v glavo, to moram dobiti. Prsi sem si prav tako naredila zaradi tega, ker mi niso bile všeč – kot lak na nohtih, ki se ga naveličaš in ga zamenjaš,« se zasmeje. Zadnjica naj bi bila sicer zadnji večji lepotni popravek v bližnji prihodnosti. »Verjetno pa si bom z leti, ko se bom starala, še kaj popravila,« je prepričana.

Kariera, ki si jo je omislila bivša barovka, je očitno kar donosna, saj ji je pred kratkim omogočila pomemben življenjski korak. »Selim se na svoje,« vzklikne vsa navdušena nad nedavnim najemom stanovanja v elitni ljubljanski soseski – najemnino je vplačala kar za pol leta.

Deli s prijatelji