VROČ PIKNIK

Barovec Miloš in Pia iz BB seksala na stranišču?

Objavljeno 02. julij 2015 20.33 | Posodobljeno 02. julij 2015 20.33 | Piše: S. N.
Dan pred piknikom se je Miloš razšel z dekletom.
Miloš in Pia sta nerazdružljiva.

Ko sta po petkovem prvem resničnostnem pikniku, ki sta ga organizirala barovca Emi Nikočević in Miloš Mar skupaj z Miho Hauptmanom iz MasterChefa, zmagovalka Big Brotherja Pia Filipčič in Miloš objavila enaki profilni fotografiji na facebooku, na kateri se objemata, so vzniknile govorice, da so med njima preskočile iskrice.

Vroč seks na pikniku?

Izvedeli smo, da naj bi bil Miloš dan pred piknikom prekinil razmerje s Katarino, ki ga je večkrat obiskala v Baru, in zlobni jeziki so začeli opletati, da je uteho poiskal v Pijinem naročju. Na pikniku naj bi bilo med njima precej vroče, naša bralka, ki se je udeležila piknika, pa nam je zaupala, da naj bi bila Miloš in Pia celo seksala na ženskem stranišču. Zaradi njiju naj bi bila pred vrati nastala dolga vrsta.

Govorice, da se med njima nekaj plete, so prišla na ušesa tudi barovcu Nejcu, ki je tudi sam obiskal nekdanje sotekmovalce na pikniku. »V bistvu so mi na ušesa prišle govorice, da naj bi nekaj 'mutila' in da naj bi se med njima nekaj vročega pletlo, opazil sem tudi nekaj objavljenih slik na facebooku, ki malce namigujejo na to, da se med njima nekaj dogaja. Kaj, vesta za zdaj samo onadva. Mislim pa, da bomo kmalu izvedeli tudi mi,« je povedal v smehu.

Ves čas skupaj

Po pikniku sta Miloš in Pia nerazdružljiva. Številni jima čestitajo, drugi se zgražajo, Miloš pa je vse skupaj obvestil, da nista par. »Pa dobro, kaj je z vami? Pia je moja kolegica. Nič več, nič manj. Vse drugo je plod vaše osebnosti in vaših misli,« je zapisal na facebooku.

Po tistem je še oznanil, da se kmalu seli na Primorsko, od koder prihaja Pia, a je ta zapis kmalu umaknil. Miloša smo prosili za komentar o odnosu s Pio, a nam je povedal, da bomo o tem kmalu seznanjeni, Pia pa se je zavila v molk in na naša vprašanja ni odgovorila.

Deli s prijatelji