KRŠIL PRAVILA

Bar: Črt na stranišču seksal s Štajerko Matejo

Objavljeno 08. april 2015 11.53 | Posodobljeno 08. april 2015 12.02 | Piše: A. K., Ma. F.
Barovec je z njo odšel v toaletne prostore, se zaklenil in za 20 minut izključil mikrofon.
Vroči gibi na točilnem pultu.

Zabava, ki je v Baru sledila po sobotni oddaji, je bila zelo vroča. Najbolj se je sprostil Črt, ki pa je zaradi svojega vedenja od voditelja Bastjana prejel rumeni karton. Med zabavo je namreč v ženski družbi odšel v toaletne prostore, se vanje zaklenil in za 20 minut izklopil mikrofon. Ker je s tem prekršil osnovno pravilo, mikrofon bi namreč moral imeti ves čas vklopljen, je prejel zadnje opozorilo. Bastjan mu je očital tudi pijanost in točenje viskija strankam.

Hvalil se je

In kaj natanko se je dogajalo minulo soboto? Črt je z eno od gostij zaplesal na točilnem pultu, njun ples pa je bil poln vročih gibov, približala sta se tudi z ustnicami. Po besedah našega vira, ki se je prav tako udeležil sobotne zabave, gre za temnolaso Štajerko Matejo, ki naj bi bila stara 26 let, na zabavo v Bar pa se je odpravila s preostalimi Štajerci, ki so imeli do Ljubljane organiziran avtobusni prevoz. Črt in Mateja naj bi bila precej okajena, ona pa mu je sledila v toaletne prostore, kamor sta se zaprla in se predajala strastem. »Ven je prišla z rdečimi lici, on pa je bil nasmejan, pozneje pa je izjavil, da si je končno 'izpraznil jajca',« nam je zaupal vir.

Užaljena Tanja

Da je bilo dogajanje na stranišču precej vroče, so opazili tudi Črtovi sotekmovalci. V torek zjutraj je bila najglasnejša Tanja, ki je Črtu očitala: »Zdaj se sramuješ svojih dejanj, pa je cela sobotna oddaja tvoja.« Tudi Suzana ga je zbadala, Črt pa ji je zabrusil, naj neha otresati jezik. Suzana je pozneje Tanji potožila, da jo želi Črt prepričati, da laže.

Tanja, ki na sobotni zabavi ni mogla skriti ljubosumja, ko je Črt s Štajerko plesal na točilnem pultu, je od »fotra«, kot barovci pravijo 33-letnemu Primorcu, želela izvedeti čim več o vroči noči, a je bil precej redkobeseden. »Treba je malo poljubčkati te naše stranke, ki hodijo k nam in pridno zapravljajo,« je povedal Črt, Tanja pa je odvrnila: »Ti se kar ljubčkaj, ljubček, vsak dan z drugo.« A očitno tega ni mislila resno, saj je za Črtovim hrbtom razlagala, da je temnolaska, s katero se je Črt predajal strastem, lajdra.
 

Deli s prijatelji