BREZ DLAKE NA JEZIKU

Babji ravs na TVS: Miša Molk nad Manco Košir

Objavljeno 17. avgust 2015 11.30 | Posodobljeno 17. avgust 2015 10.30 | Piše: A. K.
Miša Molk je jasno in glasno izrazila svoje mnenje o Zvezdani Mlakar in Manci Košir.
Miša pravi, da Manci Košir ne verjame.

Direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj že nekaj časa napoveduje spremembe, ki se bodo septembra začele uresničevati. Ena izmed njih je tudi nova oddaja, ki jo bo vodila novinarka in publicistka Manca Košir. Ta se je z novim projektom pohvalila na facebooku. »Na TVS sem se dogovorila za pogovorno večerno oddajo, s katero bomo pozimi premišljevali o pomembnih temah našega življenja.« Navdušenja nad svojo oddajo ne skriva, je pa toliko manj nad spremembami na nacionalki navdušena Miša Molk, ki je pod eno od fotografij na facebooku zapisala, da »ima pol leta fore«, nad čimer so bili njeni prijatelji in oboževalci zgroženi. Miša sicer ni pojasnila, kaj naj bi to pomenilo, a se šušlja, da naj bi tudi ona dobila svojo oddajo. Ljerka Bizilj je namreč pred kratkim jasno in glasno povedala, da »Miša Molk mora delati«.image

Nad Zvezdano in Manco

Pod Mišino fotografijo se je usul plaz komentarjev, beseda pa je nanesla tudi na Koširjevo in celo Zvezdano Mlakar, ki je pred kratkim dobila svojo oddajo v sobotnem poznovečernem terminu. Mišini privrženci in prijatelji so prepričani, da si Miša zasluži več, ta pa je dejala, da je »irelevantno, kaj počne Zvezdana in da je predvsem patetično cukrena in igralsko šmirantska«. Nato pa je brez dlake na jeziku povedala, da »se bo še ena takšna, kot je slišala, udinjala na TV SLO in jih učila, kako naj živijo«. Zapis je letel na Manco Košir, zato se je ta tudi oglasila.

»Draga Miša, ko sem prišla na pogovor na TVS, sem najprej vprašala, ali boš imela ti svojo oddajo, ker si res odlična, inteligentna itd. Kaj bi ti kadila. Slišala sem, da so ti oddajo že večkrat ponudili, a da s tvoje strani ni jasnega odgovora. Držim pesti, da bi prišel! Sicer je pa Manca Košir na ekranih TV SLO pred leti že bila, si pozabila? Vodila je prvi talk show (op. p.: pogovorno oddajo) na Slovenskem, naslov je imel Moški, ženske, gledanost je bila velika, oddaja je bila na sporedu kar šest let, potem pa je izginila z ekranov, ne da bi bilo pojasnjeno, zakaj.«

»Obraz je prodajala političnim strankam«

Miša ji je odgovorila, naj je ne skrbi zanjo, saj da je v zavodu že več kot 35 let in ne potrebuje kamer in reflektorjev, še manj pa njene hvale. »Televizijo imam pač v krvi. Teče od jutra do večera. In nikdar je nisem dojemala kot svojo promocijo, ampak zelo spoštovala ta medij. Ker gre naprej, ker se mora boriti zase. Ti pa, kot vselej, prodorno naprej! Saj znaš, a ne?« je Miša sporočila Koširjevi in prijateljem, ki so želeli pomiriti strasti, povedala, da Koširjevi ne verjame. 

»Ima v srcu prostora za en avtobus ranjenih duš, pa venomer je svoj obraz prodajala političnim strankam. Ker je rada na sceni. Včasih se med seksom sreča tudi z bogom. Blagor ji. Jaz pa še sama sebe tam ne srečam, se pač izgubim. Ampak če je, in ker je bog več kot jaz, jo celo razumem. Pri njej je itak vse tako prosojno in tenkočutno. Sem sita teh »bolečin«. Ni mi všeč. Mi ne leži,« je sklenila Molkova.

Deli s prijatelji