STRAST

Artur Štern spet seksal z La Toyo

Objavljeno 14. december 2010 08.09 | Posodobljeno 14. december 2010 08.09 | Piše: I. K.

Pornesa je vesela, ker ni več zaljubljena vanj in jo manj privlači

Artur Štern z ženo Dorotheo, ki jo je že prevaral z La Toyo, a mu je oprostila.
Ljubezen in predvsem strast očitno ne poznata meja, bi lahko rekli tako za Arturja Šterna kot ženske, ki jih omreži tako zelo, da potem kar ne morejo stran od njega. To se namreč dogaja pornodivi La Toyi, ki je po pisanju portala govori.se na njegovem domu spet obiskala Arturja, čeprav se je njen bivši medtem znova poročil. Tokratni ženi Dorothei je celo obljubil, da ji bo zvest, a tega čudeža, roko na srce, razen nje očitno ni pričakoval nihče.

In tako se je pač zgodilo, da sta se z La Toyo v teh decembrskih dneh spet dobila, ona je ugotovila, da jo še privlači in z njim spet preživela tudi noč. Veliki ljubimec je o tem mirno povedal, da je res, da je La Toyo »pof...., in to slabo«.

Ženi priznal, da je grešil

Seveda je bil spet pijan, ona tokrat ne, je pa še povedala, da se je spremenil do nje. Hladnejši je, njo pa je ob pogledu nanj strast medla manj kot nekaj dni po njegovi poroki z Dorotheo, ko ga je zadnjič videla. La Toya je tudi vesela, da jo je zaljubljenost do Arturja minila, in lažje duše, ker mu je ob zadnjem srečanju povedala, kako jo je prizadel z mnogimi izjavami v preteklosti.

Svoji novi ženi je Artur tudi priznal omenjeni dogodek – to jo je prizadelo, vendar mu je naslednji dan vse oprostila. Bo zakon zdržal? Vsekakor mora Artur Dorothei veliko pomeniti, saj naj bi bila po njegovih besedah, odkar je z njim, veliko bolj urejena, ni ji več vseeno, kakšna hodi naokoli. Pa bo to dovolj, ko jo bo varal? Prej ali slej bomo izvedeli.

Deli s prijatelji