GOSTILNA IŠČE ŠEFA

Angelca Likovič: Ženska bi morala imeti tri otroke

Objavljeno 24. november 2015 10.19 | Posodobljeno 24. november 2015 10.21 | Piše: Ma. F.

Vajenke v šovu Gostilna išče šefa je obiskala nekdanja komentatorka Angelca Likovič.

Vajenke v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa je s svojim obiskom presenetila nekdanja komentatorka Angelca Likovič. Z njimi se je nemudoma ujela, dala pa jim je tudi nekaj življenjskih nasvetov. Moški so zelo sladkosnedni, bolj kot ženske, je dejala. Svetovala jim je, naj moškim pripravijo sveže jedi, da bodo prijetno presenečeni. Vse mora biti kuhano z ljubeznijo, jim je položila na srce.

Dekleta so Angelci med pripravo potice zelo pomagala in se z njo sproščeno pogovarjala. »Običajno pečem kar šest potic naenkrat,« je dejala Angelca, pri odmeri sestavin pa da dela bolj po občutku. Vajenkam je povedala tudi o svojem dolgem zakonu in vnukih. »Ko si starejši, se imaš še bolj rad, seveda če izbereš pravega.« Po njenem mnenju bi ženske morale imeti vsaj tri otroke. Ko so vajenke povprašale, kakšni se ji zdijo letošnji tekmovalci v šovu Gostilna išče šefa, jim je namenila le lepe besede.

»Pravica otrok mora biti pred pravico odraslih«

Med kuhanjem so dekleta z Angelco govorila tudi o pomembnosti družine. »Družina je najpomembnejša. Vsaj v soboto in nedeljo imejte skupno kosilo in večerjo,« je dejala Likovičeva, ki je puncam tudi povedala, da je diabetik in vsak dan prejema inzulin. Spregovorila je tudi o prihajajočem družinskem referendumu, ki bo 20. decembra. »Otrok potrebuje vzorec očeta in mame. Pravica otrok mora biti pred pravico odraslih,« je še povedala nekdanja komentatorka in dodala, da so homoseksualne zveze precej krajše kot heteroseksualne.

Deli s prijatelji