BIG BROTHER

Ana Mari priznala prevaro, s fantom prekinila vse stike

Objavljeno 21. junij 2015 12.26 | Posodobljeno 21. junij 2015 12.26 | Piše: Mo. S.

Zmago ji je izpred nosa odvzela Pia, a Ana Mari pravi, da je šla v prave roke.

Takole sta s Pio čakali razglasitev zmagovalke.

Resničnostnega šova Big Brother je konec in Prekmurki Ani Mari Panker je zmaga ušla le za las. Že v začetku se je predstavila kot ponosna Prekmurka in vernica, kljub temu da je bila oddana, pa se je v hiši zapletla s sostanovalcem Tiborjem. Po koncu šova nam je zaupala, kaj se zdaj dogaja z njenim (takratnim) fantom ...

Je šla zmaga v prave roke? Komu bi jo sicer najbolj privoščila?

Moji favoriti so bili že od začetka Tibor, Žiga in David, kasneje, ko pa sem Pio bolj spoznala, sem v njej tudi takoj videla potencialno finalistko. Mislim, da je zmaga šla v prave roke, saj verjamem, da bo Pia porabila denar za prave stvari, in sicer za tisto, kar meni, da najbolj potrebuje.

Kako močno si razočarana, ker nisi zmagala?

Vedno sem se spraševala, kakšni občutki prevevajo zadnja dva, ki ostaneta v finalu. Zdaj ko sem doživela to, lahko rečem, da sem mislila, da bom bolj razočarana, vendar sem takoj, ko sem zaslišala, da je zmagala Pia, to sprejela in ji res iskreno čestitala, saj verjamem, da je zmago zaslužila in ji bo prišla zelo prav.

Kako gledaš na Pio in na to, da je bila včasih moški?

Na Pio gledam kot na enakopravno žensko, saj je v hišo vstopila kot ženska, in sicer kot ženska polna energije in pozitivizma. V hiši je pokazala, da je oseba na mestu in ni prav nič drugačna od drugih.

Si jo zaradi svoje vere lažje ali težje sprejela?

Moja osebna vera je, da na začetku vedno poskušam vsakega človeka dobro spoznati in na podlagi tega, kakšna se mi je oseba pokazala, se odločim, ali bo del mojega življenja ali ne. Pia pa se je kot oseba pokazala super in pozitivno, tako da sem jo brez težav sprejela.

Večkrat si poudarila svoje vrednote. Si se v šovu ves čas ravnala po njih ali ti je kdaj tudi »ušlo«?

Kot sem res že večkrat omenila svoje vrednote glede družine, ljubezni, vere in prijateljstva, pa sem tudi že velikokrat povedala, da smo vsi ljudje grešniki. Res je, da to ni izgovor za mojo prevaro fanta, vendar to sem storila in tega ne bom zanikala. Moja največja napaka, ki sem jo naredila, je bila ta, da sem v šov vstopila v zvezi, saj bi morala težave s fantom razčistiti že zunaj. Sicer nikoli nisem rekla, da sem svetnica, saj vsi delamo napake. Ne glede na vse pa se bom še naprej trudila živeti svoje življenje tako, kot bom mislila, da je prav.

Kdaj je bilo najtežje? Morda takrat, ko je Tibor zapustil šov?

V 15 tednih so bili vzponi in padci, sreča in žalost, tako da težko izberem, kdaj mi je bilo najtežje. En teden verjetno takrat, ko je hišo zapustil Tibor in prišel Tomaž z nehvaležno nalogo elite. Kasneje sem težek trenutek doživela, ko sva s Sebastijanom bivala v kombiju, in sicer zaradi mraza. Najtežji trenutki pa so bili prav v nalogi trojke, saj so se po tej nalogi začela razna nesmiselna pregovarjanja trojke in »samopoimenovane« trojke, kar se je vleklo še naprej v nalogo radio. Menim, da smo ob koncu šova vse nekako pometli pod predpražnik, in tako si bom poskušala zapomniti le pozitivne in dobre stvari, ki sem jih doživela.

Kako zdaj gledaš na Tiborja? Bosta nadaljevala, kjer sta ostala, ali bosta začela povsem na novo? Bosta le prijatelja ali kaj več?

Na Tiborja gledam kot na pozitivno in prijetno osebo, ki sem jo spoznala. Bila sva dobra prijatelja, med nama sta bili posebna energija in privlačnost. Zdaj ko sva oba prišla iz hiše, pa se morava najprej sploh spoznati v realnem življenju. Trudila se bova ohraniti najin dobri odnos in se spoznati. Kaj pa bo vse to prineslo, bova videla.

Kaj ti je govoril zvečer takoj po razglasitvi, ko so nekdanji stanovalci prišli v hišo?

Ne spomnim se, kaj točno sva se pogovarjala, saj sem bila še vedno polna evforije, potem ko sem po dolgem času videla družino in seveda vse sostanovalce.

S kom si najbolj želiš obdržati stike in koga najraje ne bi poklicala?

Najbolj bi si stike želela ohraniti s Tiborjem, z Žigecem, Davidom, Markom, s Ksenijo, Pio in z Diano, vendar prav tako tudi s preostalimi, tako da ne bi mogla izpostaviti osebe, ki je najraje ne bi poklicala.

Kako je s fantom, s katerim sta bila par pred vstopom v šov? Sta se že videla in pogovorila?

S fantom po izstopu iz hiše nisva imela več stikov in se nisva več videla.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Moj trenutni načrt je, da uživam poletje in čim bolj izkoristim »prepoznavnost«, morda za kakšno delo. Zraven tega pa se bom definitivno posvetila zadnjima izpitoma in diplomi. 

Deli s prijatelji