BIG BROTHER

Ana Mari: Masturbacija je greh, ampak grešim tudi sama

Objavljeno 16. maj 2015 19.51 | Posodobljeno 16. maj 2015 19.51 | Piše: Mo. S.

Vroči pogovori v hiši Big Brother.

Na radiu Big Brotherja so se razgovorili o seksu, in medtem ko je Sebastjan pridno molčal, sta brez večjih zadržkov klepetala David in Ana Mari. Ta je povedala, da je veliko stvari, ki zadevajo spolnost, odvisnih od situacije, počutja in partnerja. Včasih je ona rada glavna, včasih pa se pusti le razvajati, je priznala in dodala, da ima rada tudi bolj grobe prijeme.

David jo je zasul z vprašanji o seksu, tudi o samozadovoljevanju. »Masturbacija je greh,« je povedala Ana Mari, ki vseeno meni, da smo v takšnem okolju, da se težko upreš skušnjavam. »Ne morem obsojati nečesa, kar tudi sama počnem,« je priznala. »Grešim tudi sama.« Pravi, da to počnejo vsi, tako moški kot ženske, imajo pa moški s tem večje težave oziroma jih bolj razganja kot ženske. 

Sebastjan jo je vprašal, kolikokrat na teden se samozadovoljuje. »Misliš, da štejem? Lahko se to zgodi enkrat na mesec, lahko tudi večkrat na teden.« Na Davidovo vprašanje, ali pri tem uporablja kakšne pripomočke, je odvrnila, da je poskusila že marsikaj. »Izpostavljam pa naravni material,« se je pošalila, češ da najraje uporablja svoje prste.

Deli s prijatelji