NEVERJETNO

Zakrožila fotografija slečenega Vlada Pilje (FOTO)

Navdušil je z izklesanostjo svojega telesa.
Fotografija: Vlado Pilja. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Vlado Pilja. FOTO: Mediaspeed.net

Po novem letu so se mnogi zaobljubili, da bodo zdaj pa res pridni, kar se hrane in vadbe tiče, tistim pridnim pa takih zaobljub ni bilo treba sprejemati, saj so bili disciplinirani tako pred prazniki kot med njimi.

Eden takih je bil, tako se zdi, tudi Vlado Pilja, pevec, ki navdušuje na odrih, pred leti pa tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki so ga predvajali na Pop TV. Tam smo ga gledali zamaskiranega v druge izvajalce, tokrat pa se nam je pokazal skoraj tak, kot je privekal na svet – praktično gol. Na facebooku je objavil črno-belo fotografijo, na kateri je zgornji del njegovega telesa.

Številni so bili navdušeni nad izklesanostjo, moramo pa priznati, da je bilo med komentarji zaznati kar nekaj vzdihljajev, predvsem ženskega spola. Duhovita med njimi ga je vprašala, koliko filtrov je uporabil. Kaj mislite, da je odgovoril Lepi Dasa? »Vse, kar jih je,« je zapisal in dodal še smeške.

Med komentarji se je pojavilo tudi vprašanje, kdo je fotografiral, saj fotografija ni ravno videti kot sebek ... Jasnega odgovora ni bilo.

Vlado Pilja. FOTO: Facebook, Vlado Pilja
Vlado Pilja. FOTO: Facebook, Vlado Pilja

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije