NI USPELO

Žalostna usoda Inje Zalta, ki prosi za drobiž (VIDEO)

Da se v Ameriki ne cedita le med in mleko, je mlada slovenska igralka izkusila na lastni koži.
Fotografija: Inja Zalta. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Inja Zalta. FOTO: Instagram

Ameriške sanje o uspehu so se za lepo in seksi Injo Zalta, ki je po uspehu v seriji Usodno vino, odšla čez lužo, podrle kot hišica iz kart. Čeprav smo mislili, da tam lepa igralka in model živi svoje sanje ter uživa na veliki nogi, očitno ni tako. Sicer zadržana, skrivnostna in zapeljiva Inja je namreč šokirala svoje sledilce in prijatelje na družabnih omrežjih ter razkrila, da vendarle ni vse tako rožnato.

»Upam, da ste vsi zdravi in da čim manj hodite ven in da se imate fino. Sem v Los Angelesu in grem čez čudno obdobje, ker ne vem, kaj naj naredim, zato sem se odločila, da vas prosim za pomoč. Trenutno nimam službe. Ne morem domov. Nimam kje biti. To obdobje bo zame zelo težko, če ne bom dobila malo več pomoči od ljudi. Zato vas prosim, če ima kdor koli kak evro, dolar za eno kavico, če lahko nakaže na ta paypal pool, ki sem ga ustvarila danes, bi bila neskončno hvaležna,« je razkrila s solzami v očeh in cmokom v grlu.

Iz računa, ki ga je ustvarila, je razvidno, da so ji že številni prijatelji in drugi dobri ljudje stopili naproti ter ji priskočili na pomoč. 


 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije