MASTERCHEF SLOVENIJA

Šef Bine sredi studia: Naj me kdo zdaj takoj ustreli v glavo

Razočarani sodnik izpljunil hrano in rekel tekmovalcu, naj krožnik nese naravnost v smeti.
Fotografija: Tekmovalce je odziv Bineta presenetil. FOTO: Voyo, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Tekmovalce je odziv Bineta presenetil. FOTO: Voyo, posnetek zaslona

Zadnja oddaja Masterchef je poskrbela za pravo razočaranje med tekmovalci in sodniki. Pripravljanje jedi tekmovalcem ni šlo od rok in zato tudi ne v tek vsega vajenim sodnikom. Tekmovalci so morali sami pripraviti testenine in nato skuhati vrhunsko jed. Vsi z izjemo Maje so na individualnem izzivu razočarali.

Sodnik Luka Jezeršek je komentiral Bojanovo omako: »Kuha kot za prašiče.« Jadrankin krožnik že na prvi pogled ni navdušil Karima Merdjadija, priprava in okusi še manj: »V nočnih morah ga ne bi pričakoval.« Špela je dostavila tako masten krožnik, da je Luka Jezeršek rekel, da bi si »z njim lahko podmazal sklepe«, Klemen je pripravil jed, kot se je izrazil Luka, »veliko katastrofo«, piše 24ur.

A kot kaže, je sodnika Bineta Volčiča še najbolj razjezil Klemnov krožnik, na katerem je združil toliko različnih sestavin, da je bil neužiten. Izpljunil je grižljaj in tekmovalcu Klemnu dejal: »Ne razumem ... Dimljene paprike, redkvice, ananas, sveža meta, korenček, pomaranča, lovor ... V katero smer to gre? Če je to fusion, naj me kdo zdaj nemudoma ustreli v glavo.« Binetu ni preostalo drugega kot, da je Klemnu vrnil krožnik: »Vzemi tale krožnik pa ga nesi. Najbolje, da naravnost v smeti,« je zaključil.

Na izločitvenem testu so se tekmovalci bolje odrezali, a je na koncu oddajo morala zapustiti Jadranka, ki je sodnikom v pokušino ponudila jed s premalo pečenim piščancem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije