POSLOVNA POT

Ljudska Lili naskakuje elito: razkrila cene svojih izdelkov

Že nekaj časa je napovedovala samostojno poslovno pot.
Fotografija: Lili Žagar. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
Lili Žagar. FOTO: Planet TV

Lili Žagar se je že pred časom poslovila od medijskega sveta. Vzela si je čas zase in za kovanje novih poslovnih poti. Kar nekaj časa je napovedovala vrnitev in pred kratkim je razkrila, da se podaja v modne vode. Lepa Lili, ki je žena Marka Potrča in mati dveh otrok, je zdaj končno razkrila cene svojih novih izdelkov. Na trg je poslala dva modela torbic, ki so ročno izdelane iz najboljših materialov.

»Po dveh letih in pol intenzivnega dela na svoji blagovni znamki, trudu, odrekanju, neprespanih nočeh in nekaj živčnih vojn je končno napočil čas,« je zapisala Žagarjeva. Lansirala je tudi spletno stran, kjer je razkrila cene svojih izdelkov.

Za torbico je treba odšteti od 650 od 750 evrov. Kot poudarja, gre za torbici, ki sta spleteni pri lokalnih proizvajalcih, osrednji del je narejen iz slovenskega koruznega ličja. Za pletenje ene take torbice potrebujejo približno en dan in še dodatni dan, da se torbica na lesenem modelu posuši. Usnje pa je narejeno v Španiji.

Lili so že podprle nekatere slovenske modne navdušenke. Ena izmed njih je tudi vplivnica Sanja Grohar, ki je nad izdelkom preprosto navdušena.

Nekatere spletne komentatorke pa menijo, da je cena nekoliko pretirana, zato si torbice zagovoto ne bo mogla privoščiti čisto vsaka. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije