Predstavitvena informacija
Erik ima z dekleti v hiši nenavadne odnose.

Najprej sta se »žvalila«, potem jo je odslovil

Objavljeno 04. marec 2016 19.48 | Piše: S. N.
Ključne besede: Big Brother
Erik ima z dekleti v hiši nenavadne odnose.
Maša misli, da ima Erik pred njo slabo vest zaradi številnih posteljnih avantur.

Erik je v hiši Big Brother uspešno osvojil naziv največjega osvajalca. Da bi mu to uspelo, se je načrtno spogledoval z dekleti v hiši in na večer, ko so se tekmovalci malce sprostili, tudi presodil, da je Alenka najlažja tarča. In res sta se strastno, čeprav kratko poljubljala.

Naslednji dan pa je Alenka Erika zasliševala, ali je gej. Ob vstopu v hišo je sicer priznala, da se z geji zelo dobro razume. 

»Se ti zdi, da sem ono?« je dejal Erik. Ta mu je pritrdila in obljubila, da v hiši ne bo nikomur povedala. »Si normalna, kako me lahko to sploh vprašaš?« je bil užaljen Erik. Toda nato je zahteval od Alenke, da sotekmovalkam reče, da je gej. »Bodi faca in notri reci, da sem,« je vztrajal. Alenka pa se mu je opravičila, da ga je užalila. »Zdaj mi moraš narediti to uslugo, ko si me užalila, in povej, da sem,« je vztrajal. Alenki je nato povedal, da se mu zdi karakterno ena najboljših oseb v hiši, ampak da ga telesno ne privlači. Zelo pa ga je nato zanimalo, kaj si druge ženske mislijo o njem. Alenkin odgovor je bil kratek: »Da si plejboj.«

Erika je nato zanimalo, zakaj ga Maša ves čas gleda. »Pa tista druga blondina?« je še vprašal, ker si očitno po tednu ni zapomnil Tamarinega imena. »Všeč si ji.«

Maša pozna od Erika uspešnejše ljubimce

Zvečer pa je Maša imela na tapeti Erika, češ da si on misli, da nanj gleda drugače, ker je spal z veliko ženskami. Kljub temu se je pohvalila, da ima prijatelje, ki so spali še z več ženskami kot on. Maša tudi pravi, da je od Erikovega priznanja o spolnih avanturah njena komunikacija z njim čudna in da ima občutek, da ima Erik med pogovorom z njo zdaj slabo vest. 

Deli s prijatelji