Predstavitvena informacija
Zdaj se ve, zakaj ima žirant Damjan Damjanovič med iskanjem slovenskih talentov pogosto solzne oči.

Konec pravljice: prevarani žirant Talentov se ločuje

Objavljeno 10. april 2013 14.49 | Piše: T. L.
Zdaj se ve, zakaj ima žirant Damjan Damjanovič med iskanjem slovenskih talentov pogosto solzne oči.
Branko, Ana in Damjan: vsi trije so samski.

Po poti Branka Čakarmiša se je podal še Damjan Damjanovič. Potem ko smo v začetku leta poročali o tem, da je žirant Branko samski in da se je izselil iz skupnega doma, ki ga je delil z dolgoletno partnerico, se je v ekipi žirantov zgodila še ena ločitev: končala se je ljubezen med Damjanom in njegovo dolgoletno svetlolaso ljubeznijo, operno pevko Sabino Cvilak. Po poročanju Lady naj bi bila za razhod kriva Sabina s skoki čez plot.

Damjan je za Slovenske novice potrdil, da se ločujeta, več pa ni želel komentirati, saj v javnosti ne želi prati umazanega perila.

Jokavost zaradi ločitve?

Damjanovič je širši javnosti bolj kot dolgoletni direktor Slovenske filharmonije znan kot žirant v šovu Slovenija ima talent, v isti vlogi pa je nastopal tudi v resničnostnem šovu X Factor. Letošnjo sezono iskanja slovenskih talentov je Damjanovič začel precej »mokro«: med vsemi tremi žiranti (družbo mu delata še očarljiva balerina Ana Klašnja in programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš) ima namreč največkrat solzne oči, zlasti kandidati ga na odru s svojim nastopom dostikrat ganejo. Razlog za Damjanove pogosto solzne oči pred kamerami pa naj bi bil tudi nesrečni konec zakona ... 

Damjan je Sabino spoznal leta 2006. O njej je povedal, da ga je najprej navdušila s svojim petjem, kasneje pa še kot oseba. Očitno je bila očaranost obojestranska, saj sta se že julija leta 2007 poročila, to pa je bil Damjanov drugi zakon. S prvo ženo je bil namreč skupaj 21 let. Ker se je po poroki z Damjanovičem začela Sabinina kariera strmo vzpenjati, so mnogi škodoželjneži namigovali, da je bila pevkina ljubezen do direktorja filharmonije (mimogrede, februarja letos so ga že tretjič imenovali na ta položaj) usmerjena, torej povezana tudi z njegovim vplivnim položajem ... Kakor koli že, ljubezenska pravljica se je očitno izpela.

Deli s prijatelji