BRALCI POROČAJO

Zgroženi obiskovalci: da si privoščijo kaj takega

Po sobotni jezi obiskovalcev Krvavca zaradi dolgih vrst pri blagajni se je oglasil še bralec Miha zaradi kazni redarstva. 
Fotografija: Parkiranje ob cesti. FOTO: bralec Miha
Odpri galerijo
Parkiranje ob cesti. FOTO: bralec Miha

Konec tedna je bila, kot kaže, na smučišču Krvavec precejšnja gneča. Dogajalo se je marsikaj, tudi slovenski smučarski zvezdniki so se mudili tam. 
 

​Pa kje, za vraga, naj parkiram? V Cerkljah? Kaj ste nori!

Neurejeno parkirišče pod Krvavcem. FOTO: bralec Miha
Neurejeno parkirišče pod Krvavcem. FOTO: bralec Miha
A kot kaže, se organizatorji niso najbolje pripravili na gnečo, čeprav so morali vedeti za vse dogodke, ki so se odvijali na njihovem smučišču. Bralka nam je že v soboto dopoldne poslala fotografije vrste za nakup smučarske vozovnice in ob tem stresla jezo. Zdaj pa se je oglasil še bralec Miha, ki ne more verjeti, da na tak dan redarstvo mastno služi. »Pod Krvavcem so parkirišča resen problem. Sam sem prišel tja že ob 7.35 in pravzaprav v bližini gondole nisem imel kje parkirati. Peljal sem se malce više in parkiral ob cesti. Tako kot še mnogi drugi – delno na bankini, delno na cesti. Zagotavljam, da promet ni bil oviran.«


​Same grde besede so mu šle iz ust

Ko se je okoli 14. ure vrnil do avtomobila, ga je čakalo neprijetno presenečenje: »Rdeča kuverta na mojem vetrobranskem steklu. Ne bom govoril, kaj vse sem takrat izrekel, same grde besede. Resno?! Potem ko pridem sem, kar ni ravno zastonj, kupim celodnevno smučarsko vozovnico, pojem kosilo in spijem dve pijači na smučišču, me čaka lepa nagrada za spodbudo
Tudi gostje iz Avstrije so dobili »pozdrav« za napačno parkiranje. FOTO: bralec Miha
Tudi gostje iz Avstrije so dobili »pozdrav« za napačno parkiranje. FOTO: bralec Miha
slovenskih smučarskih središč: kazen redarstva. Nikoli več na Krvavec,« je še zapisal bralec. Dodal je, da bo drugič raje odšel malo čez mejo, kjer bo za približno takšen denar (skupaj je zapravil okoli 70 evrov za en dopoldan smučanja), dobil precej več: od urejenih parkirišč do cenejše karte ob koncu sezone in ne neprijetnih presenečenj. 
 

​Lepa »nagrada« tudi za tujce

Polnjenje občinske blagajne na račun turizma je v Sloveniji res kar praksa. Bralec nam je poslal fotografije parkiranja na Krvavcu, kjer je vidno tudi, da so se za obisk »lepo zahvalili« tudi tujim gostom: z obvestilom redarstva. 
Neurejeno parkirišče pod Krvavcem. FOTO: bralec Miha
Neurejeno parkirišče pod Krvavcem. FOTO: bralec Miha

Imate zgodbo za nas? Pišite nam in pošljite fotografije.Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas