BOLEZEN

Zapis in prošnja za pomoč Sanele, ki sežeta v srce

Objavljeno 16. junij 2020 17.57 | Posodobljeno 16. junij 2020 22.45 | Piše: Ma. M.

Nekdanja žena prosi za nekdanjega moža, ker je kljub ločitvi ostal v njenem srcu.

Sanela in Dean nekoč. FOTO: Facebook, Sanela Buzečan
Po facebooku kroži zapis Sanele, Primorke, ki prosi za svojega nekdanjega moža. Zapisala je, da je medicina dvignila roke od njega in da družina upa na čudež. 

Zapis Sanele Buzečan
Prosim pomagaj/te
26 let nazaj sem te spoznala na autobusni postaji v Izoli. Takrat si me ustavil, ko sem se vozila s kolesom po Izoli. Rekel si mi naj ti pokažem vozniško za kolo, vedela sem, da se hecaš.
Malo za tem sva bila par in čez 3 leta sva se poročila. To je bil eden najlepših trenutkov trenutki v mojem življenju poleg rojstev naše Sare in Monike. Žal se je po 16 letih najena ljubezen izgubila in jo nisva znala več najti. Ostala sva dobra prijatelja.
Na žalost bolezen ne izbira in prekruta usoda je izbrala tebe Dean. Moj Dean.. Tvoja bolezen nas je udarila kot strela z jasnega, pahnila nas je v največjo žalost.Leto dni nazaj so ti vzeli ledvico, danes pa medicina dviga roke nad teboj. Mi VSI TVOJI, VSI KI TE IMAMO RADI UPAMO NA ČUDEŽ. Kajti čudeži se dogajajo. Pristal si na alternativno medicino, vendar je zelo draga.. Tukaj stopite vi.
VI DRAGI PRIJATELJI, ZNANCI...PROSIM POMAGAJTE DEANU DA SE ZGODI ČUDEŽ. Jaz mu bom, ter stala mu bom ob strani, tako kot sem obljubila 24.05. 1997 v dobrem in slabem.
V Cvetličarni MIMI V IZOLI boste našli šparavček za Deana, ter pri meni v vrtnariji.
V naprej se vam iz srca zahvaljujemo Sanela, Sara, Monika in predvsem DEAN.
Prosim delite naprej in nikoli ne pozabimo, da čudeži obstajajoDeli s prijatelji