ŠOK

V Ljubljani so jih prerezali po dve, policija v akciji (FOTO)

Objavljeno 25. junij 2020 20.33 | Posodobljeno 25. junij 2020 20.52 | Piše: T. V.

Dogajalo se je noči pred praznikom blizu prostora, kjer je potekala državna proslava.

Neprijetno presenečenje za lastnike avtomobilov. FOTO: Bralec poročevalec
Slavje ob rojstnem dnevu naše države se je za nekatere Ljubljančane danes zjutraj zaključilo s strašnim odkritjem. V noči na 25. junij so vandali v bližini Kongresnega trga, kjer je potekala državna proslava na predvečer dneva državnosti, prerezali gume več avtomobilom višjega srednjega razreda, nam je sporočil bralec in dodal, da so prerezali tudi po dve gumi na osebni avto. »Policija je že v akciji od jutra.«

Po naših informacijah so ponoči gume na avtomobilih rezali po vsej stari Ljubljani.
 

Prerezali pnevmatike vsaj 39 osebnih vozil


Obrnili smo se tudi na PU Ljubljana. To so nam sporočili: »Danes dopoldne smo bili obveščeni o več poškodovanih vozilih v središču mesta Ljubljana. Policisti so ugotovili, da so trenutno še neznani storilci ponoči prerezali pnevmatike vsaj 39 osebnih vozil, ki so bila parkirana v več različnih ulicah v centru mesta.

Policisti trenutno še zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine dejanja, o vseh znanih okoliščinah pa bodo nato obvestili pristojno državno tožilstvo. Policisti so pri ogledih vozil odkrili še vsaj štiri vozila, ki so poškodovana, vendar do sedaj kontaktov lastnikov še niso pridobili, zato naprošajo vse morebitne oškodovance, da pokličejo na PP Ljubljana Center na telefonsko številko 01 475 0600 ali na 113. Prav tako vse, ki bi o tem kar koli vedeli, naprošajo, da jih pokličejo, lahko tudi anonimno na 080 1200.

image
Neprijetno presenečenje za lastnike avtomobilov. FOTO: Bralec poročevalec


image
Neprijetno presenečenje za lastnike avtomobilov. FOTO: Bralec poročevalec

 

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Deli s prijatelji