BRALEC POROČEVALEC

Šok za Slovenca na Hrvaškem: Ne le da nas odirajo s cenami, delajo nam tudi škodo!

Objavljeno 06. avgust 2019 14.42 | Posodobljeno 06. avgust 2019 15.06 | Piše: T. V.

Nasrkal je njegov jekleni konjiček.

Mnogi Slovenci se letos pritožujejo nad razmerami za turiste na Hrvaškem. FOTO: Getty Images/istockphoto
BAŠKA VODA – Potem ko je prebral članek o goljufiji hrvaških gostincev, se nam je oglasil bralec Primož, ki je med dopustovanjem na obali pri naših južnih sosedih doživel neljubo izkušnjo.
 
image
Neprijetni prizor, na katerega je naletel bralec, ko se je vrnil s plaže. FOTO: Primož, bralec poročevalec
V kampu Baško polje pri Baški Vodi je imel parkiran avtomobil, tam pa ga je nekdo podrgnil s ključem in pustil dolgo sled. Avto je bil po besedah bralca parkiran 100 metrov od plaže na koncu ulice še s petimi drugimi avtomobili, »čisto ob strani ceste, ki se konča. Avtomobil je stal približno 20 minut, toliko da smo odložili brisače skupaj z omenjenimi avtomobili, ki pa niso bili poškodovani, razen mojega. Ne glede na to, kje je avto stal, nisem nikogar oviral, da ne bi mogel zapustiti mesta, kjer je stal moj avto,« je situacijo opisal Primož.
 
»O tem, kje lahko stoji avto, naj bi odločale pristojne službe, ne pa nekdo, ki se poigrava s ključi po tujem avtomobilu,« se jezi naš bralec. »Želel sem sporočiti, da nas ne odirajo samo s cenami, delajo nam tudi škodo!« Ris na avtomobilu je preglobok za poliranje ali čiščenje, treba ga bo odstraniti z ličarskim delom oziroma pobarvati oboja vrata, je še pojasnil.
 

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Povezane vsebine
Deli s prijatelji