Prehodila je 14 kilometrov, pred trgovino pa presenečenje

Pravi, da taki ljudje zaslužijo nagrado.
Fotografija: V številnih trgovinah za red in upoštevanje pravil o omejitvi gibanja oziroma primerni razdalji skrbijo varnostniki (simbolična fotografija). FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
V številnih trgovinah za red in upoštevanje pravil o omejitvi gibanja oziroma primerni razdalji skrbijo varnostniki (simbolična fotografija). FOTO: Uroš Hočevar

V poplavi prepiranja in slabih novic se najdejo tudi take, ki dokazujejo, da lepa beseda lepo mesto najde in da po Sloveniji hodijo tudi številni prijazni ljudje. V eni izmed skupin na spletu, namenjenih novemu koronavirusu in spopadanju Slovenije z njim, je gospa objavila zapis, ki je naletel na velik odziv.
 
Preberite tudi:
Upokojenec Janez: S solznimi očmi sem zapustil Interspar v Velenju in še jočem

V Mariboru je šla mimo trgovine, in čeprav ni upokojenka, naletela na odziv varnostnika, ki se mu je zahvalila s svojim zapisom.

Njen zapis objavljamo v celoti (nelektorirano):

Želim delit z vami. OGROMNO LJUDI zmerja varnostnike pred trgovinami. Danes sem pred Lidlom na Koroški cesti v MB naletela na izredno prijaznega in vljudnega gospoda. Zaradi genov ŽAL, imam že 20 let popolnoma bele lase, ker sem šla na svojem pohodu mimo trgovine, sem se odločila, da grem vprašat, če je res kar se piše. Pridem na 2m in povem, da sem stara 59 let, da sem na zavodu za zaposlovanju od zloma hrbtenice, da imam osebno in sem hotela pokazat. Zelo vljudno mi je rekel, gospa ni problema, prvo razkužite roke, nato rokavice in obvezno voziček. Prijazen človek, nasmejan v službi na priponki je pisalo EVGEN VALEK. HVALA, za takšne ljudi, zaslužijo si nagrado. Prav prijeten dan je danes, prehodila sem 13,6 km in naletela na prijaznega varnostnika. NI VSE SAMO SLABO. Ostanite zdravi.

Kot je znano, lahko prvi dve uri odprtja in zadnjo uro pred zaprtjem v trgovinah nakupujejo le ranljive skupine, med katere sodijo upokojenci in nosečnice.
 

Ste tudi vi doživeli kakšno zanimivo izkušnjo? Pišite nam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije