BRALEC POROČEVALEC

Počilo na obvoznici: zastoj je bil v trenutku do Šentjakoba

Objavljeno 26. november 2019 11.56 | Posodobljeno 26. november 2019 09.34 | Piše: T. V.

Nesreča se je zgodila tudi na prehitevalnem pasu ljubljanske severne obvoznice.

Zastoj, ki je nastal zaradi nesreče. FOTO: bralec poročevalec
»Zgodilo se je danes ob 7. uri na severni obvoznici pri razcepu Zadobrova (združitev štajerskega kraka in vzhodne obvoznice v smeri BTC). Zastoj je bil v trenutku do Šentjakoba,« je ob posnetku zastoja na ljubljanski obvoznici, ki nam ga je poslal, zapisal naš bralec.

Na severni ljubljanski obvoznici pa je počilo tudi popoldne. Uprava za zaščito in reševanje je poročala o nesreči, ki se je pred izvozom Nove Jarše (smer Zadobrova) zgodila ob 16.50. Tedaj so na prehitevalnem pasu verižno trčila tri osebna vozila.

Delavci Darsa so zavarovali kraj dogodka, reševalci ljubljanske nujne medicinske pomoči pa so oskrbeli eno poškodovano osebo.

Gasilci GB Ljubljana so odklopili akumulatorja dveh vozil in pomagali odmakniti poškodovana vozila na odstavni pas.
 

Kaj pravi policija?


Včeraj okoli 6.30 so ljubljansko policijsko upravo obvestili o prometni nesreči, ki se je zgodila na ljubljanski severni obvoznici pred priključkom iz Štajerske. V naletnem trčenju je bilo udeleženih šest osebnih vozil.

V nesreči ni bilo poškodovanih, je sporočil Tomaž Tomaževič, ki je pri PU Ljubljana zadolžen za stike z mediji. 

Policisti so štirim voznikom izdali plačilne naloge zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.

Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je bil promet iz smeri Štajerske proti Ljubljani oviran do 8.15. Nastal je daljši zastoj.Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Deli s prijatelji