MIČNA

Nočna mora bralke na dopustu (nikar ne ponovite te napake)

»Žalostna sem, res žalostna. Trudila sem se sprostiti, kolikor sem se lahko, a sem imela občutek, da se je vse zarotilo proti meni.«
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Seb_ra, Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Seb_ra, Getty Images/Istockphoto

Nekateri ste dopust že izkoristili, drugi ga še boste. Upamo, da je minil brez težav in da ste si nabrali moči za nove zmage. Vsi takšne sreče namreč niso imeli. Objavljamo zgodbo naše bralke, ki nas je prosila za anonimnost.

Sogovornica dela v zdravstvu in po napornih koronskih mesecih si je končno privoščila počitnice na grškem otoku Kreta. Rezervirala je hotel, ker ni želela leteti iz okoliških držav, se je nato lotila še iskanja letalske vozovnice. Z nekaj iznajdljivosti ji je to uspelo, sprijaznila pa se je, da bo do cilja prišla po več postankih: z brniškega letališča je najprej poletela v Beograd, tam je presedlala na let proti Atenam, od tam pa jo je zračno plovilo poneslo na končno destinacijo. Ker se ob vsem tem presedanju ni želela ukvarjati s prtljago, je vse svoje stvari, manj in bolj dragocene, pospravila v en večji kovček in ga oddala. Niti pomislila ni, da bi lahko šlo kaj narobe.

Nadaljevanje preberite na spletnem portalu mična.si.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas