POLICIJA PREVERJA

Na Gorenjskem naj bi se zgodil poskus ugrabitve

Objavljeno 28. februar 2020 08.56 | Posodobljeno 28. februar 2020 09.01 | Piše: A. L.

Deklica naj bi se storilcu iztrgala iz rok in pobegnila na varno.

Simbolična fotografija.
Po družabnih omrežjih kroži zapis, da naj bi se zgodil poskus ugrabitve, ste nas obvestili bralci. Domnevni storilec naj bi vozil črnega golfa, deklici pa se je na srečo uspelo iztrgati iz rok pokvarjenca in pobegniti na varno.

Zapis z družabnih omrežij spodaj objavljamo v celoti in nelektoriran:»Delite ker to se dogaja skofja loka ter kranj in ni edini primer nej se ne zgodi se keri.

POZOR!!!

Včeraj zvečer okoli pol desetih je neznanec v črnem golfu hotel ugrabiti mojo hčerko na avtobusni postaji pri Petrolu...Na srečo se mu je uspela iztrgati iz rok in pobegniti na Petrol...Prosim, da delite objavo, ker s tem lahko pomagate še kakšni drugi punci...Upam, da se tega perverzneža hitro ulovi, ker to ni edini primer v zadnjem času...Isto se je zgodilo tudi njeni prijateljici v Stražišču na avtobusni postaji...
«

Policija v akcijo

Kraj, kjer se je dogodek zgodil, ni zapisan, se pa deli med tistimi, ki prihajajo z območja Kranja. Dogodek smo želeli preveriti pri Policijski upravi Kranj. Bojan Kos, ki je tam zadolžen za stike z mediji, nam je odgovoril, da so z zapisom že seznanjeni in da ga preverjajo.
 

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.


Deli s prijatelji