BRALKA POROČEVALKA

Mamica Miša šokirana: Otrokom nadenejo gobec in jih postavijo na vse štiri (FOTO)

Naletela je na nenavadno igračo, ki se ji je zdela bizarna.
Fotografija: Igra je mamico povsem vrgla iz tira. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Igra je mamico povsem vrgla iz tira. FOTO: Pixabay

Bliža se praznični čas in trgovci si že počasi manejo roke, saj bodo nakupovalna središča polna potrošnikov, ki bodo mrzlično iskali in nakupovali darila. Praznično obdarovanje je že prevzelo našo bralko, mamico Mišo, ki se je še pred decembrskim navalom odpravila nakupovat. Med iskanjem primernih daril za svoje otroke je naletela na nenavadno družabno igro, ki ji je odprla usta.

FOTO: bralka Miša
FOTO: bralka Miša

Igra je sestavljena tako, da se tekmovalce nadene pasji gobec, med seboj pa morajo tekmovati v tem, kdo bo prej prinesel kost. Kost je seveda plastična kot tudi jezik, ki jo pobere. Družabna igra, ki se imenuje Prinesi kost, je ena izmed najbolj izpostavljenih v trgovskem središču, ki ga je obiskala bralka.

Preberite še: Nosečnici v Sloveniji so priporočili, da vase vbrizga koloidno srebro​


»Ali je to normalno?« se sprašuje naša bralka. »Še nikoli v življenju nisem videla tako bizarne družabne igre. Me prav zanima, kdo bi kaj takega podaril svojemu otroku.«

Za nakup družabne igre se ni odločila, saj se ji zdi koncept popolnoma zgrešen in po njenem mnenju ne prinaša nobene dodane vrednosti za otroštvo njenih potomcev.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije