ODDAJTE VOŠČILO SVOJEMU VALENTINU

Valentinova e-voščila bralcev Slovenskih novic: pošljite nam vašo čestitko

Ne pozabite, v ponedeljek, 14. februarja 2022, je valentinovo, največji praznik zaljubljencev. Svojemu valentinčku lahko voščite tudi prek Slovenskih novic. Kako? Berite dalje.
Fotografija: FOTO: Dolgachov, Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Dolgachov, Getty Images

Ponekod v Sloveniji pravijo, da se na dan ljubezni začne tudi pomlad. Na ta lepi dan, ko praznuje sveti Valentin, si zaljubljenci na različne načine izkazujejo ljubezen, ponekod z anonimnimi voščilnicami v obliki srca – valentinčki, z vrtnico ali s čokolado, v srce oblikovano tortico ali s kakšno posebno jedjo. Za valentinovo ni treba razkošnih daril, zaljubljenci so bolj veseli lepe geste, ki pomeni, da te ima nekdo rad.

Vabimo vas, da valentinovo praznujemo skupaj in da v Slovenskih novicah voščite svojemu dragemu ali svoji dragi. Tudi letos zato na spletni strani Slovenskih novic in v časniku Slovenske novice bralcem ponujamo oddajo brezplačne čestitke ob valentinovem. 

Valentinova voščila v Slovenskih novicah imajo že dolgo brado in so postala lepa tradicija praznovanja valentinovega z našimi bralkami in bralci, saj vemo, kako pomembne so drobne pozornosti za vsakega od nas. Tudi letos vam podarjamo možnost, da z lepo gesto in nekaj besedami osrečite vašo drago ali vašega dragega s simboličnim ljubezenskim sporočilcem v časopisu in na naši spletni strani.

Izkoristite priložnost in brezplačno voščite svojemu valentinčku ali valentinčici. Lahko ste anonimni, a vedno spoštljivi.

Kako oddati čestitko

  • Najenostavneje bo šlo prek e-poštnega sporočila: svojemu izbrancu ali izbranki izlijte srce v sporočilo, ki ga pošljete na naslov: valentinovo@slovenskenovice.si.
  • Če niste vešči pošiljanja e-pošte, nas lahko pokličete v nedeljo, 13. februarja, od 9. do 14. ure na številki 01 4737 700 ali 01 4737 417.

Prejete čestitke bomo objavili v ponedeljkovih tiskanih Slovenskih novicah in na spletu.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas