BRALEC POROČEVALEC

Doživeli velik strah: zapuščali so ljubljansko trgovino, ko so jih obkrožili

Bralec in prijatelji so bili ponižani.
Fotografija: Trgovina Primark v BTC v Ljubljani. FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
Trgovina Primark v BTC v Ljubljani. FOTO: Uroš Hočevar

LJUBLJANA – Petkovo popoldansko nakupovanje se je pred nekaj tedni za našega bralca in njegove prijatelje sprevrglo v zelo neprijetno izkušnjo. 

»Ko smo zapuščali Primark, je k nam pristopil varnostnik, za njim pa kmalu še najmanj štiri varnostniki. Zadrl se je 'hej' in nas povabili, naj mu sledimo, ker da smo nekaj vzeli. V posebni sobi trgovine smo morali obrniti žepe in torbe. Niso našli ničesar, ker nič ni bilo odtujeno. Vse lepo in prav, to je njihova služba. Gre za neprijetno izkušnjo in doživeli smo velik strah, predvsem pa nas je bilo zelo sram pred množico ljudi, ko smo v posebno sobo hodili obkroženi z oboroženimi varnostniki,« nam je sporočil bralec in dodal še, da se jim varnostniki zaradi dogodka niso opravičili ter da so dejali, da delajo po navodilih šefa.

Podajo naj uradno pritožbo

Za pojasnila smo se obrnili na Primark, ki je svojo trgovino v City Parku odprl 13. junija ob velikem navalu množice. »V podjetju Primark si želimo, da bi imele vse stranke najboljšo možno izkušnjo med obiskom naših trgovin. Obžalujemo zaradi neprijetne izkušnje omenjene stranke. Stranko vabimo, da poda uradno pritožbo, da jo lahko tudi uradno obravnavamo,« odgovarjajo v Primarku in zagotavljajo, da varnostniki v njihovih trgovinah niso oboroženi.


Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije