BRALCI POROČAJO

VIDEO: Nalivi ohromili promet, slaba vidljivost na cestah

Objavljeno 14. avgust 2018 08.13 | Posodobljeno 14. avgust 2018 13.35 | Piše: Ma. M.

V noči na torek so celotno državo zajele padavine. 

Fotografija je simbolična, poplave v Ljubljani 2014. FOTO: Mavric Pivk, Delo
LJUBLJANA – Močni nalivi so ponoči zajele celotno državo. Ponekod je težave povzročal veter, ni pa manjkalo niti udarov strel, o čemer smo že poročali.
Poplave
Zaradi poplavljenega cestišča je v Ljubljani na Celovški cesti zaprt podvoz pri križišču s Tivolsko cesto, poroča promet.si.

image
Zalit je podvoz na Celovški cesti. Z avtobusa so morali sestopiti pri Tivoliju in jo mahniti peš. FOTO: Saša, bralka poročevalka
Hudi nalivi kopico nevšečnosti povzročajo na cesti, kjer se je vidljivost močno zmanjšala. Tako je bralka Andreja poslala videoposnetek vožnje z avtomobilom po Ljubljani, ko brisalci na vetrobranskem steklu ne zmorejo dovolj hitro čistiti dežnih kapelj. 

Sicer pa uprava za zaščito in reševanje poroča o težavah z meteorno vodo v prestolnici. V torkovih jutranjih urah so imeli gasilci veliko dela s črpanjem. Med drugim je zalit podvoz pri parku Tivoli, ki vodi v središče mesta.
 

Daljši zastoj, čaka se eno uro

Na dolenjski avtocesti med priključkom Grosuplje vzhod in razcepom Malence proti Ljubljani, občasno zapirajo predor. Potovalni čas se podaljša za približno eno uro. Tam je nastal daljši zastoj. Zastoji so tudi na lokalnih vzporednih cestah Šmarje - Sap–Škofljica–Lavrica.


Ste posneli kakšne fotografije ali video? Pošljite nam jih, z veseljem jih bomo objavili. 
 

 
Deli s prijatelji