SIMPATIČEN OGLAS

Upokojeni gospod, »uporaben kot tavžent roža«, išče partnerico

Išče žensko za lepšo jesen življenja. Ubral je zelo domiselno pot: samopromocijske oglase meče v kolesarske košarice in upa na odziv.
Fotografija: Simpatičen oglas starejšega gospoda. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Simpatičen oglas starejšega gospoda. FOTO: Facebook

LJUBLJANA – Naši bralci so nas opozorili na simpatičen oglas starejšega gospoda, ki išče partnerico. Ubral je namreč precej zanimivo pot. Nekakšen samopromocijski oglas je natisnil na manjše kose papirja, ki jih meče v kolesarske košare. Kot je razvidno iz njegovega zapisa, pa ponuja tudi pomoč pri popravilih, saj je 74-letnik upokojeni elektrotehnik, ki zna popraviti marsikaj, med drugim luči, pipe, kotličke in vrata. Ker je na oglasu združil na prvi pogled nezdružljivo – iskanje priložnostnega dela in življenjske partnerice, smo ga poklicali, da preverimo, ali je ženitna ponudba resna ali gre zgolj za premeteni marketing, ki bi mu pomagal do več zaslužka.

Kaj ima prednost, ženska ali delo?

Zelo prijeten gospod nam je zatrdil, da z iskanjem ženske misli čisto resno. Razložil je, da je imel najprej samo oglas za delo, potem pa se je domislil, da bi temu dodal še iskanje partnerice, ki si je zelo želi. Na naše vprašanje, kaj ima torej prednost, delo ali ženska, je pošteno odgovoril, da meni, da se to ne izključuje. Želi si družico, ampak to ne pomeni, da potem ne bi mogel česa tudi popraviti, saj je rad aktiven in marsikaj zna, zato lahko ljudem pomaga, on pa se zaradi tega počuti koristnejšega.

»Pridi na sprehod, da se lahko bolje predstavim«

Pozanimali smo se, katere svoje lastnosti želi izpostaviti, da jih zapišemo in mu s tem morebiti pomagamo do kakšnega klica zainteresirane ženske, in povedal je, da je človek, ki veliko bere in marsikaj zna – to ponazarja njegov podpis na oglasu, da je »uporaben kot tavžent roža«. Rad ima družbo razgledanih ljudi, saj se rad pogovarja. Je tehnična duša, a zna biti tudi romantičen. Želi, da pošteno zapišemo, da ni bogat v materialnem smislu, je pa bogat v tem, da lahko na različne načine pomaga ljudem. Na koncu je dodal, da bi bilo vseeno najbolje, če o sebi ne bi govoril, ampak bi dobil priložnost spoznati se v živo.

Drage ženske, če vas gospod zanima, vas vabi na sprehod ali sladoled, kjer se bosta imela priložnost v živo spoznati. Lahko nam napišete e-pošto in posredovali mu jo bomo.

Oglasite se nam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije