ŽENITNA PONUDBA

Tonči iz Maribora išče ljubezen: seksi postava in milijon poljubov

Objavljeno 29. avgust 2019 19.17 | Posodobljeno 29. avgust 2019 20.29 | Piše: T. V.

Mariborčan ima nekatere zanimive zahteve.

Pri številki modrčka je bil Tonči zelo konkreten. FOTO: Getty Images/iStockphoto
MARIBOR – Naša objava članka o upokojenem gospodu, ki za jesen življenja išče partnerico, je k podobni akciji spodbudila našega bralca Tončija, ki prek nas išče ljubezen.
 
image
Pismo, v katerem je Tonči napisal, da išča žensko. FOTO: S. N.
Tonči, očitno naveličan čakanja na pravo, se je odločil stvari vzeti v svoje roke. Najprej je vzel pisalo in nam napisal pismo, v katerem širni Sloveniji in širše sporoča, da želi »spoznati žensko, ki ima seksi postavo«. Ni se ustavil le pri tem splošnem opisu, ampak dodal, da naj dama nosi »nedrc košarica E. Stara bodi od 20 do 30 let. Lahko si Slovenka, Hrvatica, Kitajka, Italijanka, Nemka, Rusinja itd. Živeti moraš na zemljišču, ki meri od dva do 30 hektarov.«
 
Da pa ne bo videti, kot da ima Tonči do nežnejšega spola same zahteve, je dodal, da je lastnik dveh osebnih avtomobilov in da se ukvarja z vinogradništvom, sadjarstvom, tesarstvom, mizarstvom. »Pojem in ljubim samo moje simpatije. Vsak dan pričakujem od tebe 1.000.000 poljubov,« je še napisal.
 

Dame, se bo katera javila Tončiju? Če mu želite pisati ali pa ste opazili kaj zanimivega, se nam oglasite prek spodnjega obrazca.


Deli s prijatelji