Telemach ukinja programe: se bo znesek na položnici spremenil?

Ukinjajo pet programov, ki jih bodo nadomestili z novimi.
Fotografija: Stare programske sheme bodo nadomestili z novimi v začetku februarja. FOTO:Getty Images
Odpri galerijo
Stare programske sheme bodo nadomestili z novimi v začetku februarja. FOTO:Getty Images

Na nas se je obrnil razočarani bralec, saj da se je njegov mobilni in televizijski operater Telemach odločil za spremembo programske opreme. »Telemach umika nekatere programe, bo zato tudi naročnina kaj cenejša?« je zapisal.

Vprašanje smo naslovili na Telemach, kjer so potrdili, da bodo štiri programe umaknili iz programske sheme, a da jih bodo nadomestili z drugimi. »Ker smo gledalcem ponudili nove programe, ki po tržnih raziskavah še bolje ustrezajo zahtevam strank, se cena storitev ne bo spremenila,« so pojasnili pri Telemachu.

Katere programe ukinjajo? Iz digitalne programske sheme ukinjajo programe Discovery DTX, Discovery Science, Food Network, Fine living (FLN) in Discovery HD Showcase. To bodo storili 3. februarja in jih nadomestili s štirimi novimi programi. Katerimi?  Na televizijske programe pri Temelahu prihajajo Home & Garden (HGTV), Cinestar TV 2 (HD), Tržič TV (Hokej TV) in Mediaset Italia.

Ali bodo gledalci zadovoljni s kupčijo programov, bo kmalu znano, a jasno je torej že, da cena paketov ostaja nespremenjena.

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.




 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije