PISMO BRALKE

Ogabno! Ne boste verjeli, kaj je storila slovenska turistka na Hrvaškem

Silva nam je zaupala svojo izkušnjo s Slovenko na Hrvaškem.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Pixabay

LJUBLJANA – Po objavi članka o katastrofalnih razmerah v hrvaških apartmajih, na katere je naletela slovenska družina, se nam je oglasila Silva Stanković z Vrhnike in nam zaupala svojo izkušnjo s slovenskimi turisti na Hrvaškem.

Njen zapis objavljamo v celoti (nelektorirano).

»Slovenci in Slovenke samo kritizirajo in pišejo, kaj negativnega so doživeli na Hrvaškem in v forumih je zaslediti tudi zapise kakšni packi so Hrvati, pa sem se odločila napisati še mojo dogodivščino, da se vidi kakšne packe so Slovenci in Slovenke na Hrvaški obali. V Peroju pri Puli sem se pred štirimi dnevi preoblačila v enem delu kabine za preoblačenje, v drugi del kabine pa je prišla slovenska mamica  z otrokom. Deklica je potožila da jo tišči lulat in glej, mamica ji deset metrov stran od dveh WCjev svetuje, naj se polula kar v kabini za preoblačenje. Deklica jo uboga, se polula, malo urina priteče tudi na mojo stran kabine in mamica jo pohvali da je pridna punčka. »Da, da pridna punčka, mamica pa ni pridna, da jo uči take stvari« se oglasim z druge strani kabine. »Ste morda bosa?« zanima Slovenko. Sprašujem se ali je ta »Slovenska dama« poleg neotesanosti tudi tako zabita, da misli da v tej vročini urin smrdi samo bosim.

Sem pa prepričana da bi ta ista Slovenka, če bi nekaj takega storila Hrvatica v Sloveniji rekla: »Glej jih packe južnjaške« ali pa »čefurske«. In še moja pripomba na naslov, kako so jih nategnili. Nategnili so se sami, ker so se dogovarjali na črnem trgu. Sicer pa komur Hrvaška ne paše, naj ne hodi tja in rešen problem. Namočite se v lavorju morske vode slovenske obale.«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije