BRALCI POROČEVALCI

Nesramnost brez primere, vinjeto ponovno kar izrezali

Objavljeno 09. februar 2019 14.28 | Posodobljeno 09. februar 2019 14.28 | Piše: T. V.

Kaj se dogaja?

Novi primer izrezane vinjete. FOTO: posnetek zaslona
LJUBLJANA – Pred dnevi smo poročali o primeru, ko je neznanec lastniku avtomobila z vetrobranskega stekla dobesedno izrezal vinjeto. Kaže pa, da ni šlo za osamljen primer.

Bralec Franc nas je opozoril, da se je na spletu pojavila nova objava podobne nesramne kraje, s katero je objestnež lastniku povzročil škodo. V prvem primeru kraje vinjete je lastnik zapisal, da ima avto zavarovan, a da zavarovalnica škode ne bo krila, ker njegovo zavarovanje obsega stekla vozila in poškodbe, ki naj bi nastale na parkirišču. Ker pa vinjeta ni del vozila niti del dodatne opreme, pa njene vrednosti ne bo dobil povrnjene. Pri Zavarovalnici Triglav so takrat pojasnili, da se že pogovarjajo, kako bodo v prihodnje rešili tovrstno problematiko, saj so prepričani, da to ni osamljen problem. Kar se je zdaj izkazalo za resnično.

»Po mojem si bodo morali izmisliti to, da se vinjet ne bo več lepilo na steklo in da se jo bo osebno pokazalo samo takrat, ko jo potrebuješ. Tako lopovi ne bodo več mogli krasti vinjet,« pa meni naš bralec.


Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.

Deli s prijatelji