INCIDENT Z VARNOSTNIKI

Mladenič pred ljubljanskim Cirkusom iskal težave in grozil z nožem?

Objavljeno 06. julij 2019 10.56 | Posodobljeno 08. julij 2019 07.17 | Piše: N. K.

Sestra trdi, da so ga napadli varnostniki, njegov znanec pa, da ni spoštoval pravil.

Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo
LJUBLJANA – Pred ljubljanskim klubom je prišlo do incidenta, z varnostniki in 19-letnim obiskovalcem v glavni vlogi (o tem smo poročali tukaj). Sestra mladeniča trdi, da so ga varnostniki pretepli brez razloga, medtem ko vodstvo kluba zatrjuje, da se je neprimerno obnašal, saj da je krilil z rokami, žalil in pljuval.

image
Sporočila, ki naj bi jih bralcu pošiljal 19-letnik. FOTO: Bralec

Po objavi članka se nam je oglasil bralec (ime hranimo v uredništvu), ki trdi, da so sestrine obtožbe popolna laž in da je mladenič sam iskal težave. Našemu bralcu je menda tudi grozil z nožem. »Potem se pa tako norca dela. Nič mu ni bilo. Vsi, ki so bili na isti šoli, vedo, da on to dela nalašč, da dobi kakšno denarno odškodnino, in pa zaradi vzbujanja pozornosti.«

Grozil tudi z nožem

Posredoval nam je tudi sporočila, ki mu naj bi jih pošiljal 19-letnik, ko sta grozila drug drugemu. Razlog za njun spor naj bi bil, da ga je bralec zavrnil, ko ga je prosil za pomoč pri fitnesu. Svoje grožnje je podkrepil tudi s fotografijami noža. Bralec je prepričan, da 19-letnik v omenjenem klubu ni spoštoval pravil. »Jaz tam brez problema komuniciram z varnostniki. So pa meje in pravila. Vsak varnostnik se bo postavil zate, če imaš problem, če mu boš izkazal spoštovanje,« pravi.

image
Sporočila, ki naj bi jih bralcu pošiljal 19-letnik. FOTO: Bralec poročevalec
image
Sporočila, ki naj bi jih bralcu pošiljal 19-letnik. FOTO: Bralec

image
Sporočila, ki naj bi jih bralcu pošiljal 19-letnik. FOTO: Bralec poročevalec
Deli s prijatelji