Jelinčič pojasnil, kaj se dogaja na parceli sporne vile (FOTO)

Prvak SNS pričakuje, da bo darilo, ki ga je poklonil ženi, dobil nazaj. 
Fotografija: Pri hiši Zmaga Jelinčiča se nekaj dogaja. FOTO: bralec
Odpri galerijo
Pri hiši Zmaga Jelinčiča se nekaj dogaja. FOTO: bralec

Okoli ločitve politika Zmaga Jelinčiča in Monike Zupanc se dviga veliko prahu. Nič čudnega, saj gre za eno najodmevnejših ločitev pri nas. Poleg skrbništva nad hčerama je glavno jabolko spora delitev premoženja, predvsem obmorska luksuzna vila v Žusterni.
 
Preberite tudi:
Zmago Jelinčič znova udaril: o kavsanju, Moniki in nočnih prijateljih
Zmago Jelinčič izpraznil Monikine omare: poglejte, kaj vse je na seznamu (FOTO)

A čeprav še ni povsem jasno, komu bo vila, zaradi katere sta se bivša zakonca znašla na sodišču, na koncu pripadla, ta ne sameva. Kot nas je obvestil bralec, so decembra okoli nje rohneli celo gradbeni stroji. Kaj se dogaja, smo preverili kar pri prvaku SNS.

Zakonca Jelinčič v srečnejših časih. FOTO: Mediaspeed.net
Zakonca Jelinčič v srečnejših časih. FOTO: Mediaspeed.net

»Ta parcela je moja parcela in zdaj čakam odločbo sodišča, da pride do vrnitve tega darila, ker je to v skladu z zakonom. V tem času, da se ne bi delala škoda in da ne bi šlo vse k hudiču, nadaljujem dela. Moram povedati, da gospa poskuša uničiti vse, kar se uničiti da. Zahtevala je odklop vode, odklop elektrike. Pravi, da jo skrbi za otroke, a ji je čisto vseeno, ali bo dediščina, ki jo bodo dobili otroci, šla k hudiču ali ne,« je pojasnil Jelinčič.
 
Preberite tudi:
Kakšen poljub! Monika Jelinčič s partnerjem na počitnicah (FOTO)
Novi partner Monike Jelinčič se je zlomil: Razdrl sem družino

Na vprašanje, kaj točno je počel na parceli in ali je on poslal tja gradbene stroje, je odvrnil, da je bilo treba je bilo urediti dovozne poti in zravnati teren. »Posadil bom tudi drevesa, saj je zdaj čas za zasaditev. Okolico je treba urejati. Povedal sem že, da gre to punčkama in da iz tega ne mislim delati 'kšefta'. Tako kot to dela Monika, tako se to ne dela. Če bi ji bilo res do tega, da bi imeli kaj punčki, potem ne bi uničevala. Zdaj, ker je izključila vodo in elektriko, lahko pride do velike škode. K hudiču lahko gre talno gretje, parkete lahko ven vrže. To kaže na to, da ji je čisto vseeno, kaj bosta dobili, in da samo nagaja, da bi skupaj z mladim ljubimcem naredila čim več škode in čim več pobasala v žep.«

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega ali nenavadnega? Imate kakšno zgodbo, ki jo želite deliti z našimi bralci? Pišite nam prek spodnjega obrazca. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije